Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica na Pop TV doživela veliko spremembo!

24. 5. 2016; 08.39
Avtor: N. S. /Zvezde
eeee

Poptevejevka Tara Zupančič je potrdila, da sta s Tomijem Megličem par. foto: Pro Plus

V začetku aprila smo dobili nov zvezdniški parček – televizijsko voditeljico Taro Zupančič in glasbenika Tomija Megliča.

In tistim, ki so dvomili o uspehu zveze, danes zaljubljena golobčka preprosto zapreta usta. »Pri lepih stvareh res ni potrebno veliko besed. Še preden je prišel maj, so 'vžgale' strele … In ja, s Tomijem sva skupaj,« je prvi dan aprila sporočila Tara. Zdaj tudi ne skrivata več, da sta s Tomijem zaljubljena do ušes, in skrbno negujeta svojo zvezo.

Tisti, ki so blizu zvezdnikoma, pravijo, da sijeta od sreče in da sta se resnično našla prava dva. Naša redna bralka je pred tednom dni tudi opazila, kako sta Tomi in Tara uživala na kosilu v eni od picerij v Postojni. »Če ljudje pravijo, da sva luštna skupaj, potem je že nekaj na tem, kajne? Mislim, da na ven kaževa tisto, kar je res. In to je, da sva oba srečna,« je v smehu komentirala Tara, ki pravi, da je ljubezen pač prinesla, kar je, in da ni načrtno iskala glasbenika. »Saj vsi vemo, da se za ljubezen ne odločiš, ampak pač pride sama od sebe. In ravno zato je ljubezen tako 'kul' zadeva,« je priznala očarljiva voditeljica, ki sta jo tudi Tomijeva otroka dobro sprejela. Skupaj so že obiskali tudi eno od nedavnih otroških filmskih premier. »Mirno lahko rečem, da se odlično razumemo, saj sta Tomi in Manca čudovita starša, in naš odnos se tako odraža tudi pri otrocih,« je dogajanje v kinu, kjer ni manjkalo smeha, veselja in ljubezni, komentirala Tara. Ter dodala, da sta s Tomijem vendarle še vedno odločena, da svoje zasebno življenje čuvata zase in, če se le da, ne izpostavljata svoje ljubezni. Je pa res, da je Tara zdaj še večja oboževalka skupine Siddharta, saj lahko iz prve roke izve vse odgovore o glasbi, skupini in Tomiju.

foto: Arhiv revije Zvezde

prejšnji članek
Kaj vam sporočajo vaše sanje?
Njenih 5 minut
Kaj vam sporočajo vaše sanje?
naslednji članek
Lepe vedno in povsod
Moda&Lepota
Lepe vedno in povsod