pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najbogatejša dedinja kruto prevarana

6. 6. 2016; 09.36
Avtor: C. P.
a

Prevaral jo je v njunem skupnem domu. foto: arhiv

Athina Onassis je v Evropi, njenega moža so v postelji zasačili z drugo.

Zgodba Athine Onassis (31) je pretresljiva, čeprav ima ogromno bogastvo, je utrpela že veliko izgub. Njena mati Christina je umrla, ko je bila majhna. Njen stric Alexander pa se je ponesrečil v letalski nesreči, dedek Aristotel Onassis je umrl kmalu zatem. Že kot najstnica je vse svoje življenje posvetila konjem in tekmovanjem na najvišji ravni. V tem okolje je spoznala tudi svojega moža Doda Mitando (43), s katerim je preživela deset let, vsa ta leta ju je družina ljubezen do konj.

Miranda tekmuje kot del brazilske olimpijske reprezentance v jahanju, ki je osvojila bronasto medaljo leta 2000 in 1996. Tudi Athina upa, da bo lahko nastopala v olimpijski ekipi Grčije na naslednjih igrah v Rio de Janeiru.

Skrbela je za njegova otroka


Athina Onassis
je v svoj dom in v njuno skupno življenje sprejela še dva otroka Doda Mirande. Njegova bivša žena, manekenka Cibele Dorsa je imela sina iz prejšnjega razmerja in njuno skupno hčerko. Za otroka sta kasneje zgledno skrbela Athina in Doda ter imela urejeno življenje brez razvratnih zabav, saj sta posvečena športu. Kot so menili opazovalci, se je pojavilo zopet "prekletstvo Onassis", saj je leta 2011 njuna mamica Cibele tragično omahnila v globino iz svojega stanovanja in pustila poslovilno pismo, ki govori o njeni bolečini, zaradi izgube tedanjega zaročenca in odtujitve od otrok.

Zasačen v postelji z drugo

Vse pa se je spremenilo pred kratkim, ko je osebje Athine Mirando našlo v postelji z žensko iz skupnih krogov. Še več, prešuštnik je žensko pripeljal v njun skupni dom. Athina je bila o dogodku nemudoma obveščena in je odpotovala stran od moža v Evropo. Družabne kronike so že dlje časa menile, da Miranda ni pristno naklonjen svoji soprogi, ter da jo je omrežil predvsem zaradi njenega silnega bogastva, ki mu omogoča ukvarjanje s tako dragim športom.


V medijih je sicer napovedal "boj za svojo ljubezen do žene". Če bo verjela, zdaj, ko jo je kruto prevaral, ostaja odprto. Nazadnje so jo opazili na tekmovanju v Franciji, kjer je nastopala brez poročnega prstana.

Oba sta predana športnemu jahanju na najvišji ravni.

Oba sta predana športnemu jahanju na najvišji ravni. foto: arhiv

prejšnji članek
Helena v starem stanovanju in z dotrajanim avtom
Svet slavnih
Helena v starem stanovanju in z dotrajanim avtom
naslednji članek
Maorsko zdravljenje – tradicija, ki deluje
Zdravje
Maorsko zdravljenje – tradicija, ki deluje
#obraziavenija
obraziavenija