nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je jedilnik Angeline Jolie!

17. 6. 2016; 11.10
Avtor: A.K.
Angelina Jolie

foto: Profimedia

Hollywoodska igralka nas skoraj velikokrat šokira s svojim videzom, saj je vsakokrat videti še par kilogramov lažja.

Mnogi se sprašujejo, kako je sploh možno, da je Angelina tako suha in zdaj smo za vas izbrskali njeno skrivnost.

Najbolj razvpit ameriški par se že leta sooča z očitki glede Angelinine teže in njenih slabih prehranjevalnih navad. Kakšne pa so?

Ona ne je skoraj nič, lahko bi rekli, da takorekoč živi le od vina in cigaret. Brad Pitt naj bi zaradi tega zelo trpel, saj vsak dan opazuje, kako ljubezen njegovega življenje izginja. Poskusil naj bi že vse možne stvari, da bi ji le pomagal pri njenih težavah, a očitno mu zaenkrat to še ni uspelo.

Angelina dan začne z žlico kokosovega olja in pestjo žitaric. Za kosilo poje nekaj mandljev, gumijastih bonbonov ali proteinski shake, za večerjo pa si privošči majhen in tanek zrezek in kozarec rdečega vina. Največji problem naj bi bila prav njena pozabljivost, sama pravi, da velikokrat pozabi, da mora jesti. Večkrat se zgodi tudi, da preskoči obrok, ki pa je že tako premajhen.

Poleg tega, da se večino skupno preživetega časa kregata glede njenega prehranjevanja, Angelino in Brada pesti še ena težava. Igralka je postala negotova glede svojega videza in zelo je ljubosumna na Bradove filmske kolegice, saj jo je strah, da bo jo igralec prevaral z drugo.

prejšnji članek
Aerosling – viseča vadba
Zdravje
Aerosling – viseča vadba
naslednji članek
Aloja vera razstruplja
Zdravje
Aloja vera razstruplja