nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka nekoč žrtev družinskega nasilja, zdaj pa končno srečna

22. 6. 2016; 06.01
Avtor: A.K.
halle
Po mračni preteklosti je Halle Berry končno srečna v objemu drugega.

Po lanskoletni ločitvi od francoskega igralca Olivierja Martineza, s katerim je bila Halle Berry poročena le 2 leti, je zdaj ameriška igralka končno spet zaljubljena, če lahko sodimo po najnovejših fotografijah, kjer se Halle stiska v objem k neznanemu moškemu.

Po treh propadlih zakonih in mnogih ljubezenskih razočaranjih, Halle očitno še ni obupala nad ljubeznijo. In prav je tako. S francoskim igralcem ima igralka enega otroka, triletnega sina Macea, ki je sporazumno ločitev še otežil. Njuna ločitev sicer ni presenetila nikogar. Še vsak moški, s katerim si je Halle delila posteljo, ni dosegal njenih pričakovanj. Morda pa jo bo njena nova ljubezen presenetila.

V začetku tedna so jo v New Yorku paparaci ujeli v objemu tega neznanega moškega. Igralka v zadnjih letih ni imela sreče v ljubezni, niti pred kamero. Njena karierna pot je šla strmo navzdol, saj je igralka izbirala le napačne vloge, je pa res, da dobrih niti ni dobila ponujenih. Morda se ji zdaj nasmiha sreča v ljubezni in morda bo tudi njena kariera zopet zacvetela, s tem pa bo končala težko obdobje zadnjih let.

Lani je 49-letnica razkrila javnosti boleče družinsko ozadje, ki jo je močno zaznamovalo. Povedala je, da je bila skupaj z mamo in sestro žrtev družinskega nasilja.

»Jaz nisem bila poročena z moškim, ki bi me pretepal, moja mama pa je bila. Imela sem 5 let, ko sem bila prvič priča nasilju. Moje oče je pretepal mamo. To je trajalo predolgo, te brazgotine se meni in moji sestri verjetno nikoli ne bodo zacelile,« je priznala igralka. Pokojnemu očetu Jeromeu Berryju je na njegov praznik, očetovski dan, na družbenem omrežju Instagram posvetila nekaj besed, kjer je zapisala, da mu vse oprosti.

Razlog za njene neuspešne ljubezenske romance, zakone in zveze morda leži ravno v njeni temačni preteklosti, s katero se je očitno končno odločila spoprijeti. Nagla jeza, temperament in težka roka pa naj bi tudi sicer bila glavni razlog, da je Halle zahtevala ločitev. 

prejšnji članek
Korenček za žametno kožo
Moda&Lepota
Korenček za žametno kožo
naslednji članek
Po zajtrku se ne pozna le dan, ampak tudi zdravje
Zdravje
Po zajtrku se ne pozna le dan, ampak tudi zdravje