požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka gola poziva Britance naj glasujejo

23. 6. 2016; 05.11
Avtor: A.K.
liz hurley1
Seksi Liz Hurley popolnoma gola poziva Britance na glasovanje!

Britanska igralka Elizabeth Hurley se je odločila, da bo opogumila britanske državljane glede glasovanja na referendumu, kjer se bodo odločali, ali želijo ostati del Evropske unije ali pa želijo izstopiti iz nje.

Mnogi znani Britanci so pred dnevi že javno izjavili, kako bodo glasovali na referendumu, Liz pa se je odločila storiti enako na malce bolj provokativen način. Igralka je objavila svojo fotografijo na družbeno omrežje Instagram, na kateri je popolnoma gola, svoje intimne dele pa prekriva z vzglavnikom, potiskanim z britansko zastavo.

Pod svojo fotografijo je zapisala: »Vsak glas je pomemben. Glasujte za tisto odločitev, v katero verjamete. Jaz bom glasovala za izhod iz Evropske unije. Brez naslajanja zmagovalcev in brez pritoževanja poraženec, glasujte!«

Kot že rečeno, so tudi drugi zvezdniki povedali, kako bodo glasovali na referendumu. David Beckham bo glasoval, da želi, da Britanija ostane del EU, igralca Benedict Cumberbatch in Patrick Stewart bosta glasovala tako kot nogometaš, John Cleese in Michael Caine pa bosta glasovala za izstop iz EU.


prejšnji članek
Glivice ali spolno prenosljiva bolezen?
Zdravje
Glivice ali spolno prenosljiva bolezen?
naslednji članek
Resnica o elektronski cigareti
Zdravje
Resnica o elektronski cigareti