Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Irena Vrčkovnik sprožila takšne govorice

6. 7. 2016; 08.51
Avtor: A.C./revija Zvezde
22

Irena Vrčkovnik foto: Mediaspeed

»Danes sem se domov pripeljala s tem avtom,« je s tem zapisom in fotografijo napisa »pravkar poročena« sprožila različna ugibanja priljubljena pevka in pedagoginja Irena Vrčkovnik.

Potem je dopisala še: »Lahko rečemo, da smo šli na abrahama, pristali na ohceti, domov pa šli s fantovščine in dekliščine.« Zato nismo mogli mimo tega, da nas ne bi zanimalo, kaj se lepega dogaja v življenju Irene Vrčkovnik. Morda res druga poroka?

Prvič, pred več kot dvajsetimi leti, se je poročila zelo razkošno, v slogu div iz nekdanje Jugoslavije. Na poroki ni manjkalo ničesar, tudi takratna nevesta je bila oblečena v bujno poročno obleko. Zakon ni dolgo zdržal, največja dragocenost te zveze je zdaj že odrasli sin Žan, s katerim sta zelo povezana. Pred leti se je iz domačega Šoštanja preselila v Prebold, kjer ima stanovanje, ustanovila svojo pevsko šolo in se spet zaljubila. Tudi tokrat v glasbenika in skipperja Sebastiana Podlesnika, ki jo je navdušil nad morjem in motorji. »Moj Sebastian je zaljubljen v morje, pa je s tem 'okužil' še mene. V zadnjih petnajstih letih sva prejadrala vso hrvaško obalo in tako preživela počitnice. Všeč mi je, ko vsakič odkrijeva kaj novega, pa tudi to, da si na barki lahko povsem sproščen, v kopalkah in kratkih majicah, brez ličil in zapletenih toalet,« je pred časom povedala Irena o njunih skupnih dopustih. Kadar nista bila na barki, sta sedela na motorjih. Sebastian je Ireno spremenil v strastno motoristko. Skupaj sta v usnjenih opravah na dveh kolesih odkrila številne kotičke Slovenije in tujine.

foto: Mediaspeed

Usodno povezana


Sebastian je njena sorodna duša, ker je glasbenik, razume njen način življenja, delo ob koncih tedna in tudi ponoči. Njun največji skupni podvig pa je gradnja nove hiše v bližini Prebolda, ki je obdana z zelenjem. Oba sta tudi strastna veseljaka, ki ne manjkata na nobeni dobri zabavi. Zanjo poskrbita bodisi sama ali pa ju kot glasbenika povabijo na nastop. Sebastian se dobro razume tudi z Ireninim sinom, ki je odrasel v postavnega mladeniča, dokončal šolanje in si, kar je v današnjih časih precej težko, tudi že našel službo. Se je njegova mama, ko je skoraj opravila starševsko vlogo, odločila, da je zdaj čas zanjo, in je še v drugo obljubila zvestobo? Ireno smo seveda poklicali, vendar je njen telefon zvonil v prazno. Sta nemara kje na Kornatih, kjer ni signala, na medenih tednih na jadrnici?

prejšnji članek
Lepotne operacije so ji uničile obraz
Svet slavnih
Lepotne operacije so ji uničile obraz
naslednji članek
Tudi to počnejo!
Moda&Lepota
Tudi to počnejo!