nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se pravljični zakon znanega para končuje?

11. 7. 2016; 10.24
Avtor: A.K.
george clooney
Govori se, da je tudi njo izkoristil, da utiša govorice o njegovi spolni usmerjenosti.

Čeprav se že od vsega začetka njuna ljubezen zdi kot pravljica, naj bi se življenje Georgea Clooneya in njegove lepe soproge Amal Alamuddin spremenilo v nočno moro. Če je verjeti govoricam, ki so vse glasnejše, se je znan hollywoodski par znašel tik pred ločitvijo. Njuni prepiri naj bi bili vedno pogostejši in glasnejši in nič več skriti pred javnostjo.

Njuna pravljica naj bi se končala v času festivala v Cannesu, ko je Amal prosila moža, naj z njo odide na poslovno pot na Maldive, kjer naj bi morala braniti nekdanjega predsednika Mohameda Nasheeda, a jo je George zavrnil.

Uspešna odvetnica ga je prosila, naj odide z njo, ker se ne počuti varno zaradi mnogih groženj, ki jih je prejela, njemu pa se je zdela mnogo bolj privlačna ideja, da ostane v Hollywoodu, saj si želi nekaj lepotnih operacij, da bi bil videti mlajši. Amal pa naj bi imela vrh glave njegove obsedenosti z videzom, obtoževala naj bi ga celo, da je primitiven.

Že nekaj let krožijo novice o njegovi spolni usmerjentosti, namreč znani igralec naj bi bil v resnici gej, od vseh svojih soprog pa naj bi zahteval diskretnost in podpis pogodbe o molku o njuni zvezi.

prejšnji članek
Piki in ugrizi
Zdravje
Piki in ugrizi
naslednji članek
Kdo bi verjel, da bo ta slavna punčka stara 50 let
Svet slavnih
Kdo bi verjel, da bo ta slavna punčka stara 50 let