sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O Kate na dan prišla šokantna novica

18. 7. 2016; 11.05
Avtor: A.K.
kate moss
Svetovno znana manekenka je v resnici hladnokrvna in sebična hči.

Geoff Collman je svojo pastorko Kate Moss obtožil, da mu ni pomagala, ko je dobil diagnozo neozdravljivega raka. Geoff je bil poročen z manekenkino mamo Lindo Shepherd so pred leta 2014 kar 25 let. Bil je poleg, ko je Kate pri svojih najstniških letih zaslovela in spremljal je njene uspehe, vse dokler ga ni razočarala, ko jo je najbolj potreboval. Nekdanji televizijski oglaševalec je povedal: »Vidim jo uživati v dragih avtomobilih in jahtah, meni pa ne želi pomagati. Razburjen sem, ker nikoli nisem od nje prejel niti klica o mojem stanju. Imava več kot 20 let zgodovine mes seboj, mislil bi si, da me bo poklicala in vprašala, če potrebujem kakšno privatno medicinsko pomoč. A ona ni moja hči, verjetno misli, da ji tega ni treba.«

Geoff je diagnozo usodne bolezni dobila nekaj mesecev po ločitvi s Kateino mamo, vendar je prepričan, da (zdaj že) nekdanja pastorka pozna in se zaveda resnosti njegovega zdravstvenega stanja. Bil je besen, ko je videl njene fotografije z zdajšnjim fantom Nikolaiem von Bismarckom v novem Rolls-Royceu, po tem, ko mu ni želela ponuditi zelo majhne finančne pomoči za stroške zdravljenja.

foto: Vir: Instagram

Sicer je priznal, da ni bil ravno vzoren partner, saj je imel težave s kockanjem in pogledovanjem k drugim ženskam, zanikal pa je varanje. Trdi, da sta ga model in njena mama pustili brez vsega. Nekdanja zakonca sta prodala njuno hišo za 795.000 britanskih funtov, a menda mu je Linda pobrala večino premoženja. Mislil je, da mu bo pustila vsaj tisto, kar je vložil v hišo, vendar je ostal praznih rok.

Lindo naj bi nekdanji partner tudi prosil za pomoč, vendar dobiva le paliativno oskrbo, ki mu pripada zaradi možganskih metastaz. Slavna manekenga pa njegovih obtožb zaenkrat še ni komentirala.

prejšnji članek
Nina takšne nesramne govorice ostro zanika
Svet slavnih
Nina takšne nesramne govorice ostro zanika
naslednji članek
Pozitivna misel je premalo
Zdravje
Pozitivna misel je premalo
#nasazenazenska
nasazenazenska