Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani slovenski igralec zavit v molk

1. 8. 2016; 08.20
Avtor: B. P./Zvezde
kunaver rok in nika

Nekdaj srečno zaljubljena Rok in Nika Kunaver ne živita več skupaj. foto: Mediaspeed

Andre Simoneta, ki ga v Usodnem vinu upodablja Rok Kunaver, se spoprijema z ločitvijo, prav tako pa je pred kratkim ločitev doživel tudi v zasebnem življenju.

Sicer zelo zgovorni igralec se je tokrat zavil v molk, v javnost pa so pricurljale le skromne informacije o tem, da je zakona z novinarko Niko Kunaver nepreklicno konec in da sta že tudi uradno ločena. O vzrokih noben od njiju noče govoriti, naj bi pa še naprej ostala dobra prijatelja.

Poročena sta bila štiri leta, njuna ljubezen pa naj bi trajala precej dlje. Simpatičen par smo sicer le redko opazili skupaj na kakšnem družabnem dogodku, kjer pa sta bila, vsaj po fotografijah sodeč, videti srečna. Čeprav nista imela otrok, ločitev ni bila prav lahka – ne za enega ne za drugega. Da bi se kdo od njiju ogrel za drugega partnerja, za zdaj ni znano, bomo pa videli, kaj bo prinesel čas. Ne bojimo pa se, da zapeljivcu, kakršen je Rok, in simpatični Niki ne bi uspelo najti sorodnih duš in napisati pravljice, ki se njima žal ni izšla po načrtih.


prejšnji članek
Slaven slovenski par razpet med delom in družino
Svet slavnih
Slaven slovenski par razpet med delom in družino
naslednji članek
Manca in Luka Špik: Sta v sorodu?
Svet slavnih
Manca in Luka Špik: Sta v sorodu?