stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dirkač formule 1 šokiral s to potezo

11. 8. 2016; 01.01
Avtor: A.K.
lewis hamilton
Bi bili vi tudi tako pogumni, kot je Lewis Hamilton med »malce večjimi muckami«?

Sprožil je številne kritike, predvsem s strani PETA organizacije, ko je objavil videoposnetke druženja z jaguarji, tigri in levi v Mehiki v divjem parku.

PETA organizacija je organizacija aktivistov za pravice živali, ki so želeli poudariti, da njegovo ravnanje ni primerno.

Lewisa Hamiltona spremlja ogromno število sledilcev na družbenih omrežjih, nekateri nanj gledajo kot na vzornika, zato je PETA hitro po objavi posnetkov komentirala dogajanje, ki je sicer prisrčno, ni pa ravno najbolj poučno in primerno s sporočilom, ki ga skriva. Na posnetkih se dirkač igra s številnimi ogroženimi živalmi, kar pa se organizaciji ni zdelo primerno. Eden izmed njihovih komentarjev je bil ostro obsojanje, da je to neumna poteza.

Direktorica PETE, Elisa Allen, je podala svoj komentar: »Posnetki promovirajo, da so velike mačke tam za našo zabavo in užitek, kar ni prav. Pustiti bi jih morali v njihovem naravnem habitatu.« Dodala je še nekaj osebnih opazk, naj dirkač pazi na svoje prste, saj jih bo še potreboval za menjavanje prestav. »Nesreče se dogajajo in vsi vemo, da Lewis ne bo prvak, če bo izgubil roke, s katerimi obrača volan, prste, s katerimi menjava prestave in noge, s katerimi pritiska na pedala.«

»Razen, če so mačke na pomirjevalih, bodo mirne, v nasprotnem primeru pa bi se lahko zgodilo kaj hujšega, kot sneta čepico, vprašajte žrtve tigrov in levov, ki so preživele, ti vam bodo zagotovili, da je bila to le neumna poteza.«

prejšnji članek
Zbogom, temni kolobarji!
Moda&Lepota
Zbogom, temni kolobarji!
naslednji članek
Ta slavna punčka pri skoraj 60 osuplja z dekoltejem
Svet slavnih
Ta slavna punčka pri skoraj 60 osuplja z dekoltejem
#nasazenazenska
nasazenazenska