zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BB: Alma in Jasmin na veliki preizkušnji

13. 8. 2016; 10.00
Avtor: C. L./Zvezde
Alma pijuković- foto 7

foto: Facebook

Alma in Jasmin mislita zares - živela bosta skupaj.

Simpatija in zaljubljenost med tekmovalcema Big Brotherja Almo in Jasminom ni bila le muha enodnevnica, kot so mnogi napovedovali. Golobčka sta namreč ohranila stike, tudi ko sta prišla iz hiše, in zaživela običajno življenje. Alma si na vse pretege prizadeva, da bi službo bolniške strežnice našla v Kočevju, kjer si nameravata z Jasminom urediti skupno stanovanje.

foto: facebook

Postavni mladenič, ki je večkrat s svojimi razmišljanji pošteno zabredel v filozofske teme, je namreč prepričan, da bo skupno življenje najboljše pokazalo, ali sta za skupaj. Tisto, kar se je dogajalo v hiši Big Brother, ko so bili izolirani od resničnega sveta in 24 ur na dan živeli pred kamerami, je bilo v marsikaterem primeru daleč od realnosti. Če si nekaj tednov ali celo mesecev izoliran pred zunanjim svetom, namreč začneš tudi razmišljati nerealno.

Oba, tako Alma kot Jasmin, sta ponosna na korenine svojih staršev, ki izvirajo iz republik nekdanje Jugoslavije, in njihov jezik, ki ga večkrat rada uporabita tudi v vsakdanjem življenju. Kako se bo zveza obnesla brez kamer, pa bo seveda pokazal čas.

prejšnji članek
Ena žlahtna štorija: Znani igralec izjemno jezen
Svet slavnih
Ena žlahtna štorija: Znani igralec izjemno jezen
naslednji članek
Znani slovenski voditelj pokleknil
Svet slavnih
Znani slovenski voditelj pokleknil