Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka bije hudo bitko z rakom, menedžer ostaja neusmiljen

19. 8. 2016; 11.45
Avtor: K.A.
Shannen DOherty- foto 2

Shannen je z javnostjo delila fotografije svoje pobrite glave.

Kljub temu, da se bori s težko boleznijo, je njen nekdanji menedžer prepričan, da se brez težav lahko odpravi na sodišče.

Ameriška igralka Shannen Doherty (45) se že nekaj časa bori z rakom na dojki. Zdravniki so ji dojko že odstranili, a ker so se rakave celice že razširile, je sedaj sredi kemoterapije, čakajo pa jo tudi obsevanja.

Igralka je že pred časom vložila tožbo zoper svojega nekdanjega menedžerja Stevena Blatta, ki je bil odgovoren za njeno zdravstveno zavarovanje. Igralka menedžerja obtožuje, da ni poskrbel za njeno veljavno zdravstveno zavarovanje, zato ni bila upravičena do pregleda dojk. Shannen je ves čas redno hodila na letne preglede, nato pa je zaradi neplačanega zdravstvenega zavarovanja pregled izpustila in v ravno v tistem času je zbolela za rakom.

Shannen Doherty

Kljub težki bolezni je njen nekdanji menedžer nepopustljiv in meni, da Shannen lahko brez težav pride na sodišče in še enkrat priča. Blatt je do takšnega sklepa prišel na podlagi tega, da igralka še vedno daje intervjuje medijskim hišam in zato meni, da brez težav lahko zdrži tudi sedemurno pričanje.

prejšnji članek
Coco Chanel: Od bede do slave
Moda&Lepota
Coco Chanel: Od bede do slave
naslednji članek
Imate to plastenko? Pozor, povzroča raka!
Kulinarika
Imate to plastenko? Pozor, povzroča raka!