petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani slovenski voditelj se boji, da bi ga mama zavrnila

3. 9. 2016; 01.03
Avtor: Marjana Vovk/Vklop
Jan Bučar

foto: POP TV

Kuharski šov Moja mama kuha bolje se vrača na male ekrane, z njim pa tudi voditelj in igralec Jan Bučar.

Voditelj zabavne tekmovalne kuharske oddaje Moja mama kuha bolje Jan Bučar je za revijo Vklop med drugim spregovoril o novostih šova, ki se vrača na Pop TV, pa tudi o novi sezoni nadaljevanke Usodno vino, v kateri igra. 

Kdo vam je kuhal med počitnicami? 
Večinoma sem si kuhal sam, vsake toliko pa so mi kuhali. In to pravi profesionalci. To pomeni, da sem šel na kakšno dobro morsko hrano na rivo. 

Ste morda (zaradi oddaje) tudi sami med počitnicami večkrat prijeli za kuhalnico? 


Mislim, da je bilo prej obratno. Sam sem se – zaradi oddaje – kar izogibal kuhinje, dokler ni lakota postala premočna. Potem je bila kar naenkrat cela kuhinja moja, jaz pa kuhar s tremi Michelinovimi zvezdicami. (smeh) 

Bo v novi sezoni kakšna novost?
Kar nekaj novosti bo: chefa Gregor in Jure bosta precej strožja pri ocenjevanju, kot sta bila v prvi sezoni, dogajanje bosta komentirala tudi med samim kuhanjem. Drugače pa bo oddaja ohranila sproščen duh in zabavno noto. Tako da bo nekaj sprememb, ampak vse znotraj znanega okvirja.

V oddaji otroci kuhajo skupaj z mamami (oziroma po njihovih navodilih). Spomladi ste priznali, da z mamo ne kuhata skupaj. Vas je ob vodenju te oddaje prijelo, da bi? Sta se torej z vašo mamo že zavrtela skupaj po kuhinji?
Ne še. Jaz bi se z mamo še zavrtel v kuhinji, se pa bojim, da se ona ne bi. Po moje bi zaradi mene hitro izgubila živce.

V konkurenčni oddaji otroci kuhajo s svojimi idoli. S kom bi si vi želeli 'praskati po loncih', če bi lahko izbrali kakega slovenskega zvezdnika?


Prej bi se pozanimal, kaj zna dobrega skuhati, potem pa bi ga/jo povabil na skupno 'praskanje po loncih'. Ni torej toliko važno ime zvezdnika, prej znanje.

Kmalu se vrača tudi Usodno vino. Nam lahko namignete, kaj čaka vaš lik Igorja?
Z mojim likom se zgodi veliko zanimivega. Ne vem sicer, koliko lahko izdam, recimo le, da bi se z Doro rada preselila na svoje in si ustvarila ... Več pa ne povem!



prejšnji članek
Je jesti meso škodljivo?
Kulinarika
Je jesti meso škodljivo?
naslednji članek
Delate več stvari hkrati? Nikar!
Zdravje
Delate več stvari hkrati? Nikar!