Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dolly Parton o istospolnosti

1. 9. 2016; 10.34
Avtor: A.K.
Dolly Parton

foto: Zimbio

Čeprav kot deklica ni vedela, da obstajajo ljudje, ki so drugače opredeljeni v spolnosti, je kasneje ugotovila, da jih je veliko že le v njeni družini.

Dolly je povedala, da jih podpira in jim svetuje: »Pomagala sem mnogim gejev v družini.«

»Nekoč nisem vedela, kaj in kdo so homoseksualci in lezbijke. Danes jih sprejemam in cenim,« pravi kantri pevka. 70-letnica pravi, da se je prvič srečala s pomenom besede kar v svoji bližnji družini. Pomagala jim je, da so javno priznali svojo spolno usmerjenost. »Jaz sem odraščala v Tennesseeju. Tam smo le malo vedeli o takšnih stvareh, saj smo konec koncev le hribovci,« se je pošalila.

»Šele kasneje so mi začeli zaupati in vedno sem jih podprla. Rekla sem jim, da ne morejo živeti v temi in se skrivati, to nima smisla. Tako nikoli ne bodo srečni. Sem moraš pokazati, kdo si, to je dobro za zdravje,« je povedala legendarna Američanka za časopis People.

Pevka je poročena z lastnikom grdbenega podjetja Carlom Thomasom Deanom že od leta 1966. s 74-letnikom letos praznujeta zlato poroko, pravita pa, da jima ni niti malo žal, da nikoli nista imela otrok.

prejšnji članek
Slavna najstnika nič več skupaj
Svet slavnih
Slavna najstnika nič več skupaj
naslednji članek
Ta zvezdnica zopet osuplja, tokrat zgoraj brez
Svet slavnih
Ta zvezdnica zopet osuplja, tokrat zgoraj brez