stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Shirana Severina šokirala svoje oboževalce

1. 9. 2016; 08.15
Avtor: A.K.
severina
Severina je izgubila svoje slavne obline.

Pevka je se je nehala ukvarjati z intenzivno vadbo in se posvetila jogi. Nekoč je imela slavna Hrvatica 60 kilogramov, zdaj pa kilograme izgubila kot po tekočem traku, trenutno naj bi jih imela manj kot 55. S svojimi nogami je šokirala oboževalce v Makedoniji.

»Rekli so mi, da sem presuha. Ne vem več, kaj je prav in kaj ne. Ni bilo prav, ko sem bila predebela, ni prav, ko sem ravno prava. Mislim, da je pomembno le to, da sem srečna,« je rekla pevka. Ta vikend je nastopila v Skopju, njeni fani pa so jo obkolili z vprašanji, če spet preživlja stresno obdobje, ko pa je tako suha. Njen manager Tomica Petrović je nešteto vprašanj utišal tako: »Severinina izguba teže je optična prevara.«

Pevka je bila znana predvsem po razkošnih oblinah, zdaj pa ima popolnoma manekensko postavo. Visoka je 171 cm in tehta manj kot 55 kilogramov. Splitčanka je vse od začetka kariere skrbno pazila na svojo prehrano. Telovadbo v fitnesu je zamenjala za ashtango jogo, ki je zelo dinamična telovadba, s katero dviguje temperaturo in se bolj znoji, zaradi tega pa se toliko lažje in učinkovitejše znebi toksinov. Za svojo čvrsto zadnjico poskrbi z dodatnimi vadbami.

»Z vadbami delam enakomerno in obremenim celo telo. Za dobro ritko so najboljši počepi. Naredite jih 100 na dan in postala bo popolna,« svetuje Severina.

Poje 5 obrokov dnevno in od poroda naprej ni bila na dieti. Ker je v nosečnosti pridobila 20 kilogramov, je vsako jutro hodila 2 uri in jedla 3 krat dnevno. Zdaj ne hujša več, le ne je več po 8 uri zvečer. pravi, da se je odpovedala le čokoladi in pecivu.



prejšnji članek
Vanja Vardjan zbolel že na poti, nato pa obležal
Zdravje
Vanja Vardjan zbolel že na poti, nato pa obležal
naslednji članek
Nič diet, le dober in zdrav zajtrk
Kulinarika
Nič diet, le dober in zdrav zajtrk