bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iščejo nekdanjo miss: Kam je izginila?

6. 9. 2016; 06.31
Avtor: C. R.
boba tošič
Interpol išče miss in Playboyevo zajčico.

Interpol išče Playboyevo zajčico in nekdanjo miss Bosne in Hercegovine Slobodanko Tošić. Policija je lepotico neuspešno iskala na domačem naslovu, kjer bi morala odslužiti kazen, ki ji jo je izreklo bosensko sodišče. 

Sodišče je s hišnim priporom lepotico kaznovalo, ker je sodelovala s kriminalno združbo pri poskusu umora kriminalca Đorđeja Ždraleja. Umor je naročil njegov rival in prav tako kriminalec Darko Elez, Tošićeva pa je bila vaba v njunem obračunu.

Elez je namreč naročil umor Ždraleja v zasedi, vanjo pa ga je zvabila bivša miss. Ždrale je po čudežu preživel, Elez pa se je kasneje poskušal izogniti zaporu z begom v Srbijo, a so ga tam aretirali in obsodili na 9 let zapora zaradi drugih kaznivih dejanj.

Tošićeva je po poskusu umora pobegnila iz Bosne in Hercegovine na Hrvaško, a so jo tam ujeli in vrnili nazaj ter kasneje obsodili na štiri mesece zapora - olajševalna okoliščina pri izrekanju kazni je bila, da pri storitvi kaznivega dejanja še ni dopolnila 18 let. Na zahtevo obrambe so ji nato odredili hišni pripor, a se lepotica kazni očitno ni držala. Mediji namigujejo, da naj bi pobegnila v Srbijo. 

prejšnji članek
Zaradi tega voditelja bodo na Pop TV še bolj preklinjali!
Svet slavnih
Zaradi tega voditelja bodo na Pop TV še bolj preklinjali!
naslednji članek
To so znaki, da moški manipulira z vami!
Zdravje
To so znaki, da moški manipulira z vami!
#obraziavenija
obraziavenija