zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čeprav to skrivata, je resnica prišla na dan

9. 9. 2016; 01.53
Avtor: A.K.
lewis hamilton
Skrivata se že več kot tri mesece

Lewis Hamilton in Winnie Harlow svojo zvezo skrivata že več kot 3 mesece. Čeprav se je nedavno šušljalo, da je njegovo srce osvojila pevka Rita Ora, se je izkazalo za neresnično, saj ga je prav kanadska maneknenka Winnie Harlow.

foto: vszi

31-letnik je na podelitev nagrad časopisa GQ v Londonu prišel z manekenko, vendar sta se potrudila, da nihče ne bi posumil, da sta skupaj. Po rdeči preprogi sta se sprehodila vsak posamezno. Lewis in Winnie imata isto družbo, s katero hodita po različnih zabavah in tako sta se tudi zbližala v juniju. »To sicer še ni zelo trdna zveza, vendar mu je Winnie res zelo všeč,« pravi vir blizu para.

foto: vszi

Vse odkar je prekinil razmerje s pevko in sodnico na X Faktorju, Nicole Scherzinger po 8 letih, so voznika Formule 1 povezovali s kar nekaj manekenkami. Prejšnjega leta je bil s Kendall Jenner, Gigi Hadid, češkim viktorijinim angelčkom Petro Nemcovo in z nekdanjim dekletom Justina Bieberja, Barbaro Palvin. Nedavno se je šušljalo celo, da se zapletel z Rito Oro, s katro je preživel nekaj dni na črnogorskem otoku, kamor sta prišla z njegovim zasebnim letalom, a se je izkazalo, da je Ora le njegova prijateljica.

Winnie je tekmovala v šovu America's Next Top Model. 22-letnica ima vitiligo, to je stanje, ki povzroča depigmentacijo kože na pregibih, dlaneh, stopalih, obrazu in tudi drugod po telesu. Je ena izmed najbolj uspešnih mladih manekenk, bila je celo obraz Diesela in Desiguala, igrala pa je tudi v videoposnetku za Beyoncein album Lemonade.

prejšnji članek
Znana igralka se še vedno bori z rakom
Svet slavnih
Znana igralka se še vedno bori z rakom
naslednji članek
Kaj sporoča vaše telo?
Zdravje
Kaj sporoča vaše telo?