boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna mama ujeta takole uničena

21. 9. 2016; 09.00
Avtor: K.A.
Jackie Stallone
Lepotne operacije so jo povsem uničile, njen obraz pa je povsem deformiran.

Že davno je priznala, da je prestala nekaj lepotnih operacij, a obraz mame slavnega hollywoodskega igralca je zadnje dni še bolj izmaličen, kot smo ga bili vajeni v preteklosti. Jackie Stallone (94), ki se redko pojavi v javnosti, so paparaci nedavno ujeli na ulicah Los Angelesa, ko je nakupovala skupaj s svojo prijateljico. Njen obraz je bil prekrit z debelo plastjo pudra in ličil, zgrešene lepotne operacije pa so bile vidne bolj kot kdajkoli prej.

Lansko leto je priznala, da obžaluje svoje lepotne operacije, še bolj pa jo žalosti njena podoba v ogledalu. "Še vedno hodim na lepotne operacije in priznam, da sem jih naredila čisto preveč. Moja usta so videti, kot da bi imela v ustih vse polno lešnikov. Gre za to, da so mi ustnice preveč napolnili s kozmetičnim polnilom. Počutim se kot spaka," je v nedavnem intervjuju za MailOnline priznala razočarana mama igralca Sylvestra Stallona in dodala. "Ne potrebujem Botoxa, saj enostavno ne bi rešil mojega problema. Na obrazu nimam gubic, enostavno jih nimam zaradi svoje genetike in zaradi tega sem zelo hvaležna."

Kljub temu, da živi v Los Angelesu, ne obiskuje slavnih lepotni kirurgov na Beverly Hillsu, saj jim preprosto ne zaupa. "Jaz sem bila vedno odprta za vse možnosti. A večina lepotnih kirurgov na Beverly Hillsu je slabih. Na televiziji sem večkrat videla slavne zvezdnice, ki so izpod njihovih rok prišle povsem uničene. Vedno grem v druge zvezne države," je dejala Jackie, a zdi se, da tudi sama ni imela najbolj srečne roke, ko je iskala lepotne kirurge, vsaj če gre soditi po njenem obrazu.

prejšnji članek
Znana voditeljica danes le še bleda senca nekdanje lepotice
Svet slavnih
Znana voditeljica danes le še bleda senca nekdanje lepotice
naslednji članek
Znana slovenska voditeljica se je strašno mučila, zdaj pa končala
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica se je strašno mučila, zdaj pa končala
#obraziavenija
obraziavenija