Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hollywood v šoku: Priljubljen igralec je pedofil

20. 9. 2016; 08.24
Avtor: C. R.
izgubljena generacija, izgubljeni fantje

Jamison Newlander, Corey Haim in Corey Feldman v filmu Izgubljeni fantje. foto: Profimedia

Poznamo ga kot družinskega človeka, občudujejo ga milijoni, zdaj pa je razkrito, da je vodja pedofilske mreže in posiljevalec Coreyja Haima.

Igralec Corey Haim, ki je v osemdesetih zaslovel s filmi, kot so Izgubljeni fantje, Srebrni metek in Vozniško dovoljenje, je bil, ko je pri 38-ih umrl zaradi pljučnice, odvisnik. V času odraščanja so ga zaradi posilstev v otroštvu spremljale travme. Po njegovi smrti je resnico razkril njegov nekdanji prijatelj, danes 45-letni igralec Corey Feldman.

Posilstva, ki so se dogajala v Hollywoodu, niso bila nikoli razkrita in kaznovana, zdaj pa je Radar Online objavil vest, da je znano ime posiljevalca, a ga zaenkrat še ne želi objaviti. O njem je znano le to, da ni nikoli priznal svoje spolne usmerjenosti in da ima otroke ter da je bil v samem vrhu pedofilske mreže, ki jo policija preiskuje zadnja štiri leta.

Resnico je razkril Haimov nekdanji prijatelj, danes 45-letni igralec Corey Feldman. foto: Profimedia

»Za to vedo številni v industriji zabave. Mnogi so vedeli, da je ta človek Coreyja zlorabljal, a niso nikoli ničesar naredil, da bi mu to preprečili. Ta oseba je izkoristila svojo moč in ustrahovala ter grozila vsem v svoji okolici,« je dejal nek vir.

Haimova izpoved o posilstvih je ena najbolj pretresljivih zgodb, kar jih pomni Hollywood. Zdaj je le še vprašanje časa, kdaj bo ime njegovega posiljevalca prišlo v javnost. 

prejšnji članek
Namig za današnji zajtrk
Kulinarika
Namig za današnji zajtrk
naslednji članek
Nikar v ljubezenskem razmerju ne počnite tega!
Zdravje
Nikar v ljubezenskem razmerju ne počnite tega!