oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljena slovenska voditeljica rodila, nato pa na poroko

27. 9. 2016; 11.06
Avtor: Andreja Comino /Zvezde
Oriana Girotto

foto: POP TV

Tako kot ni zapletala med nosečnostjo, tudi po rojstvu drugega sina Edvarda pri dobrih 43 letih Oriana Girotto ne zapleta pri materinstvu.

»Zdaj mi je jasnih veliko stvari, zato sem popolnoma mirna. Znam začutiti Edvardove potrebe. Ko so zadovoljene, je miren, vesel in nasmejan otrok, ki nas vsak dan preseneti s čim novim,« pravi.



Oriana se dobro znajde z malčkom. »Z vsakim otrokom je malce drugače, ostanejo pa izkušnje od prej. Tudi ko pride do kakšne krize in Edvard joka, vem, da bo minilo. Če sem jaz umirjena, je miren tudi on. Zdaj mi je veliko laže kot pred trinajstimi leti, ko sem rodila Aleksa. Takrat sem bila neizkušena. Zdaj je popolnoma drugače,« veselo razlaga z malčkom v naročju. Edvard je vsem polepšal življenje: njegov brat Aleks je zaljubljen vanj. Rad ga pestuje in hrani, le previjanje prepusti mamici. Tudi ponosni očka Matic se kar stopi ob pogledu na krepkega sina. »Matic me zna spraviti v dobro voljo. In ko sem takšna, sem boljša do vseh. V prvih mesecih malček potrebuje predvsem mamo, nato pa laže vskoči tudi očka. Zato se ponoči, običajno dvakrat, zbudim, ko mali zajoka, ga podojim, nato pa spiva dalje. V Edvardu vidim celotno Matičevo družino. Najlepše je, ko smo vsi skupaj. Midva se pogovarjava, on pa naju radovedno opazuje, čuti, se smehlja, obrača enkrat k enemu, drugič k drugemu. Veliko smo zunaj, saj je vreme kot nalašč za dolge sprehode,« razlaga Oriana, ki uživa med potepanjem z vozičkom ob Ljubljanici in po stari Ljubljani. Si je pa tudi že obula rolerje in se na koleščkih podala na sprehod z vozičkom. Za Edvarda ji je med prvimi čestital njen nekdanji mož Boris Cavazza. Kadar pa se srečajo v mestu, sprašuje, kako mali napreduje.

Oriana po rojstvu drugega sina uživa v neizmerni sreči. foto: Mare Vavpotič - KMA

Oriana je zelo aktivna mamica. Že med nosečnostjo je poslušala svoje telo in tudi pazila, kaj jé. Zato se je zredila natančno po predpisih – deset kilogramov, ki jih je izgubila že v porodnišnici. Zdaj se ji prav nič ne pozna, da je rodila pred komaj dvema mesecema in pol. »Seveda telesa nisem poslušala, ko je kričalo po čipsu. Posegala sem po zdravi hrani in bila aktivna, zaradi česar se mi zdaj ni treba ubadati s tem, kako si bom prigarala staro postavo. Rada sva zunaj. Bivanje v naravi mi spočije možgane in me napolni z energijo. Če sva doma, je bolj nemiren, zunaj pa uživa, da je veselje,« razlaga njegova mamica, ki je bila z Maticem in dojenčkom tudi že na poroki in koncertu. Prav nič ni zapletala, malčka je nahranila, previla in vzela s seboj. Poroko in zabavo pa je zadovoljno prespal.

prejšnji članek
Slavna igralka se tega še vedno globoko sramuje
Svet slavnih
Slavna igralka se tega še vedno globoko sramuje
naslednji članek
Shirana zvezdnica še vedno hudo bolna
Svet slavnih
Shirana zvezdnica še vedno hudo bolna