petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umazane ločitvene vojne: Blagne, Košir, Janković ...

3. 10. 2016; 09.02
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
Helena Blagne - foto 1

Helena Blagne foto: facebook

Tako v svetu kot tudi v Sloveniji odmeva ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta. Mnogi ne morejo verjeti, kako se je lahko po dvanajstih skupnih letih in šestih posvojenih in njunih otrocih njuna ljubezen znašla na pogorišču. Veliko manj medijske pozornosti, a nič manj srčnih bolečin niso vsem udeležencem povzročile ločitve naših znanih obrazov.

Helena Blagne: Ločitev je izpeljala damsko 
Treščilo je kot bomba, ko se je pred tremi leti razvedelo, da se Helena in njen Mitja ločujeta. Sprva so se pojavila ugibanja, da je ločitev samo navidezna, da naj bi se z njo rešila dolgov in zavarovala premoženje. Čeprav je preživljala veliko življenjsko dramo, se je Helena zavila v molk. V resnici pa svoje dolgoletne ljubezni ni hotela kar tako vreči čez ramo in je Mitji, potem ko se je že izselil iz skupnega doma, dala še eno priložnost. A je njuna zgodba epilog doživela na sodišču. Pevka je že našla novo ljubezen, o nekdanji pa ni nikoli (javno) spregovorila žal besede. 

Saša Einsiedler foto: Mediaspeed

Saša Einsiedler: Od dna do vrha 
Pravijo, da je v vojni in ločitvi dovoljeno skoraj vse. Le redki srečneži to opravijo civilizirano in dostojno, precej več je tistih, ki razočarani, ker je njihov zakon šel po gobe, uporabljajo precej umazana sredstva, ko zapuščajo svojega partnerja. Ko se je razvedelo, da se Tilen Pusar, mož televizijske voditeljice Saše Einsiedler, dobiva z drugo, je Saša ostala dama. Stvari se je lotila po svoje; nekaj je že vedela, saj je bila to zanjo druga ločitev. Zatekla se je celo po strokovno pomoč. Ni ji bilo nerodno potrkati kjer koli, da bi našla razumevajočo dušo za svoje težave. Po ločitvi se je postavila na noge tako poslovno kot zasebno. Andrej je že nekaj časa njena sorodna duša. 

Anđa Marić foto: Arhiv Svet24

Anđa Marić: Ločitvena vojna 
Nekateri pari ob ločitvi uprizarjajo pravo vojno, redki pa se razidejo kulturno in civilizirano. Hrvaška pevka in članica žirije resničnostnega šova Hrvaška išče zvezdo Anđa Marić in njen mož, plesalec, fotograf, kuhar in voditelj Primož Dolničar sta se, potem ko sta ugotovila, da je po dobrih desetih letih zveze in sedmih letih zakona, v katerem sta dobila sina Gašperja, ljubezen izginila, odločila za ločitev. Žal pa sta umazano perilo, še potem ko sta šla vsak po svoje, prala v medijih in po sodiščih. Največjo škodo je pri tem utrpel njun sin Gašper. 

Jolanda Čeplak foto: Šimen Zupančič

Jolanda Čeplak: Dvakrat ločena in končno srečna 
Nekdanja atletinja je svojo športno kariero začela pod priimkom Steblovnik, priimek Čeplak je prevzela po prvem možu. Drugič je zvestobo postavnemu športniku Andreju obljubila na romantičnem obredu v Celju. Takrat nista šla na medene tedne, saj sta bila sredi treningov in tekem. Čez čas sta postala ponosna starša dvojčic Eveline in Zale, ki sta se rodili kot nedonošenki. Vendar tudi starševstvo ni rešilo njunega zakona. Sta se pa civilizirano dogovorila, kako bosta šla narazen in kako bosta skupaj skrbela za hčerki. Deklici zdaj živita med Celjem in Novo Gorico, kjer živi Andrej. Njuna mamica pa je pred kratkim, na pragu štiridesetega rojstnega dne, našla novo ljubezen. Bo šla še tretjič pred oltar?

Alenka Košir foto: Mediaspeed

Alenka Košir: Dobra odpravnina
Nekdanji smučar Jure Košir in njegova Alenka sta dolgo veljala za enega najlepših slovenskih parov. Medtem ko se je po koncu kariere on posvečal poslom, se je ona posvetila družini – njunim trem otrokom Aniki, Alini in Jalnu. Pri vsem tem pa ji je uspelo še doštudirati in razviti svoj posel z zdravo prehrano in posebnimi vadbami. Dolgo se je namigovalo, da v njunem zakonu škriplje, predvsem zato, ker naj bi on pogledoval za drugimi ženskami, vendar sta se trudila to pokrpati in se na raznih družabnih prireditvah pojavljati skupaj. Lani pa smo prvi pisali o koncu njune več kot dvajset let trajajoče zveze, od katerih sta jih štirinajst preživela v zakonu. Zakonca sta tudi prodala svojo vilo na Bledu in Alenka je od tega dobila zajeten kupček evrov.

Vesna Janković

Vesna Janković: Dober odnos po drugi ločitvi
Vesna je bila od nekdaj ambiciozno dekle. Dobro je znala unovčiti svoje atribute, brezhibna postava v kombinaciji z dobro delujočimi možgani in vztrajnostjo jo je pripeljala do uspehov – prepoznavnosti in razkošnega življenja. Ko ji prvi mož Primož Ogrizek ni mogel zagotoviti standarda, se je ločila. Kmalu zatem se je zagledala v Jureta Jankovića. Svojo zvezo sta potrdila s poroko v prestižnem mariborskem hotelu Habakuk, ki je bila leta 2003 družabni dogodek leta. Takrat se je poročila v eno najbogatejših slovenskih družin in je bil denar pri pripravi poročne slovesnosti zanemarljiva malenkost. Pred tremi leti sta se ločila in zdaj ljubi še enega uspešneža – nekdanjega ljubljanskega podžupana Slavka Slaka. Z Juretom pa imata dobre odnose.
prejšnji članek
Nič mu ne morete: To astrološko znamenje je čustveno hladno!
Zdravje
Nič mu ne morete: To astrološko znamenje je čustveno hladno!
naslednji članek
Široki rezanci s peteršiljevo omako, panceto in tartufi
Kulinarika
Široki rezanci s peteršiljevo omako, panceto in tartufi