nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brad Pitt popolnoma zlomljen

4. 10. 2016; 06.30
Avtor: A.K.
brad pitt angelina
Igralec ne more verjeti, da se mi je življenje obrnilo na glavo čez noč.

Pred približno dvema tednoma je Angelina Jolie vložila ločitvene papirje, saj se je po incidentu na družinskem privatnem letu odločila, da se bo vložila od svojega moža, Brada Pitta.

Brad se nikakor ne more sprijazniti z dejstvi in z novonastalo situacijo, zato vsak dan kliče svoje starše, saj si želi le tolažbo. »Otroci so mu še posebej zdaj vse, kar mu je v življenju pomembno. Uteho najde v pogovoru s svojimi starši in prijatelji, še najbolj pa mu pomaga mama, s katero se slišita včasih tudi večkrat na dan,« pravi izvor blizu zvezdnika. Bradova starša, Jane in Bill živita v Missouriju. Igralec ima tudi brata Douga in sestro Julie.

Zvezdniški par se je nedavno uspel dogovoriti, da bo Angelina imela skrbništvo nad otroki do 20. oktobra. Ta čas bo Brad redno obiskoval terapijo, z otroki pa bo preživljal čas izključno v navzočnosti terapevta. Tako sta se dogovorila, da bo cela družina obiskovala terapijo, individualno ali družinsko. Angelina se je za ta čas vselila v najemniško vilo v Malibuju, medtem, ko je Brad ostal v njuni vili v Hollywood Hillsu.

prejšnji članek
S to dieto z lahkoto izgubite odvečne kilograme
Zdravje
S to dieto z lahkoto izgubite odvečne kilograme
naslednji članek
Lepa Brena odkrito o spolnosti
Svet slavnih
Lepa Brena odkrito o spolnosti
#obraziavenija
obraziavenija