pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je za Ljerko Bizilj največja tragedija!

17. 10. 2016; 06.27
Avtor: D. B.
ljerka bizilj

foto: Arhiv Lady

»Ni dovolj, da nekaj veš in znaš, ampak moraš to znati predvsem prodati gledalcu,« pravi direktorica nacionalne televizije Ljerka Bizilj.

Ljerka Bizilj, direktorica nacionalne televizije, ki ta medij soustvarja že 40 let, je pred kratkim v intervjuju za revijo Ona plus, ugotavljala, da se je na televiziji v tem obdobju veliko spremenilo. Predvsem je bilo včasih na televiziji veliko več moških kot žensk, trdi, danes pa je ravno obratno. »Nekateri pravijo, da je tako na splošno v panogah, kjer je plačilo slabše. In kjer je treba delati več,« pravi. 

Na očitke, da praktično vse pogovorne oddaje na nacionalki vodijo ženske, pa je Biziljeva dejala: »Saj smo jih (moške op. p) na veliko iskali, našli pa nismo nobenega ... Pozor, to ni tako lahko. Televizija je kruta stvar. Ker sploh ni nujno, da na ekranu dobro izpade nekdo, ki ogromno ve. Knjižni molji praviloma niso za na televizijo. To je zame v resnici največja tragedija tega medija. Namreč, da ni dovolj, da nekaj veš in znaš, ampak moraš to znati predvsem prodati gledalcu.« 

prejšnji članek
Želite izgledati kot Lady Di?
Moda&Lepota
Želite izgledati kot Lady Di?
naslednji članek
Gladki in ravni lasje brez likalnika? Da, tudi to je mogoče!
Moda&Lepota
Gladki in ravni lasje brez likalnika? Da, tudi to je mogoče!
#nasazenazenska
nasazenazenska