sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč seks bomba, danes njene noge načel zob časa

20. 10. 2016; 10.14
Avtor: K.A.
Pamela Anderson

Pamela Anderson foto: Vir: You Tube

Veljala je za prav lepotico, ki je imela po svetu na milijone oboževalcev. Danes je na pragu 50 let in tudi ona se sooča s procesom staranja.

Ameriška zvezdnica Pamela Anderson je bila nekoč prava seks bomba, ki je v kultni seriji Obalna straža navduševala s svojimi bujnimi oblinami in rdečimi kopalkami. Zvezdnica na pragu 50 let še vedno ohranja zavidljivo postavo, a seveda tudi ona ne more ubežati znakom staranja.

Na modnih fotografijah je vedno videti popolna in zdi se, da se je čas za njo preprosto ustavil. A, ko jo paparaci ujamejo na ulici in slike ostanejo povsem računalniško neobdelane, potem se povsem jasno vidi, da je tudi njo dohitela gravitacija in da njene noge prav tako niso imune na celulit, povešeno kožo in starostne pege. Vse to je povsem normalno, a seveda modne revije zvezdnice vedno predstavljajo kot, da nikoli nimajo slabega dneva, še manj pa, da bi se jim z leti kje pojavila kakšna gubica. Fotke paparacov se zato prav priležejo, da si lahko vsi skupaj oddahnemo, da so tudi zvezdnice zgolj običajna človeška bitja, ki se z leti pač starajo.

Pamela Anderson foto: Vir: You Tube

prejšnji članek
Kate ni preveč navdušena, a mala princeska vztraja
Svet slavnih
Kate ni preveč navdušena, a mala princeska vztraja
naslednji članek
Slavna pevka šokirala z izjavo o oralnem seksu
Svet slavnih
Slavna pevka šokirala z izjavo o oralnem seksu