Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj prisega na težko hrano

1. 11. 2016; 09.22
Avtor: R.T./Zvezde
Jasna Kuljaj

Jasna Kuljaj foto: Facebook

Bliža se martinovo, ko bo mošt postal vino, kar Jasno Kuljaj še posebej veseli.

»Odštevam minute do novega letnika, saj se je zgodilo nekaj, česar je vesel vsak vinar. Zaloge aktualnega letnika so skoraj pošle, ostalo nam je le še nekaj paketov,« pravi zadovoljno. Hkrati pa se še pošali, češ da so morali doma nehati piti svoje vino, da ga je ostalo dovolj za druge. »Kot vse kaže, bomo morali povečati proizvodnjo, da bomo zadostili povpraševanju.« Sicer pa pravi tudi, da se ji zdi, da ve, v čem je vzrok za velik potencial v prihodnosti na tem področju. »Že vrabci na vejah čivkajo o njegovih pozitivnih učinkih, seveda če ga uživamo v omejenih količinah, brez pretiravanja in opijanja. Sama verjamem, da mi deciliter na dan pomaga pri ohranjanju vitalnosti. Znano je, da strašno rada jem, pogosto grešim in prisegam na težko, kmečko hrano. A nekako mi vse skupaj prav nič ne škodi, saj cviček lepo uravna vse, kar je v telesu treba uravnati. V svoji koži se odlično počutim, lahko rečem, da iz leta v leto bolje.«

prejšnji članek
Kaj prinaša hiter in nereden utrip srca?
Zdravje
Kaj prinaša hiter in nereden utrip srca?
naslednji članek
Brez žajblja ni svinjine!
Kulinarika
Brez žajblja ni svinjine!

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.