pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka zgrožena nad obtožbami

9. 11. 2016; 04.25
Avtor: A.K.
Renee Zellweger, Jim Carrey

foto: Profimedia

Renee Zellweger je osupla nad obtožbami nad njenim nekdanjim zaročencem Jimom Carryjem.

Jim Carrey preživlja težke čase zaradi hudih obtožb, ki so ga doletele, glede njegovega pokojnega dekleta, namreč obtožili so ga, da je z njo ravnal izjemno grdo. »Renee je zgrožena nad besedami, ki so bile izrečene proti Jimu in ne more verjeti, česa vsega se ga obtožili,« pravi vir za Radar Online. Pokojna Irka, Cathriona White, je lansko leto storila samomor. Njen odtujen mož Mark Burton in mama Brigid Sweetman sta Carreyja spravila na sodišče in ga obdolžila, da je sam kriv za njeno smrt. Trdila sta, da je igralec nanjo prenesel spolno prenosljivo bolezen – klamidijo in herpes. Te trditve je Jim strogo zavrnil.

Renee je trdno prepričana, da Carrey ni kriv teh obtožb, saj »ni bil nič drugega kot le gentleman med najino zaroko,« bližnji vir pa je razkril, da sta se igralca razšla in razdrla zaroko zaradi nje, saj je bila preveč vezana nanj in obsedena z njuno zvezo.

»Renee se mu je zdaj oglasila in izkazala podporo,« nadaljuje isti vir blizu 47-letnice, ki je v trdnem razmerju z glasbenikom Doylom Bramhallom II že nekaj let. »Jim in Renee sta že dalj časa v stikih, saj mu pomaga, da si nazaj zgradi samozaupanje. Znašel se je res v zoprni situaciji, ona pa verjame, da ga krivijo za stvari, ki jih ni storil.« Medtem, ko se je Zellwegerjeva pripravljena vplesti v njegovo zapleteno življenje, jo je zvezdnik zavrnil, ker si ne želi, da bi nakopala še njegove težave, čeprav ji je celo hvaležen za njeno podporo.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Gola Kylie spet osuplja s svojo figuro
Svet slavnih
Gola Kylie spet osuplja s svojo figuro
naslednji članek
Trije naravni antibiotiki, za katere ne potrebujete recepta
Zdravje
Trije naravni antibiotiki, za katere ne potrebujete recepta