Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Trump gre po poti princese Diane

22. 11. 2016; 08.00
Avtor: Alenka Žavbi/Zvezde
melania barron trump

Melania z možem Donaldom in sinom Barronom. foto: Profimedia

Lepotica iz Sevnice ima priložnost, da gre po poti treh najbolj oboževanih prvih dam zadnjega stoletja: monaške princese Grace Kelly, angleške princese Diane in Američanke Jackie Kennedy.

Ne glede na to, kaj vse so že očitali Melanii Trump – od prepisovanja govorov do snemanja golih fotografij –, so si celo najbolj zagrizeni nasprotniki njenega moža Donalda in največji zavistneži iz krajev, od koder prihaja, v nečem enotni. Nova prva dama Amerike izžareva tako lepoto, eleganco in glamuroznost, da ob njej marsikomu zastane dih.

Že zdaj je jasno, da bo Slovenka modna ikona ne samo dežele, ki ji bosta vsaj nadaljnja štiri leta vladala z izbrancem njenega srca, ampak vsega sveta. In lepotica iz Sevnice ima priložnost, da gre po poti treh najbolj oboževanih prvih dam zadnjega stoletja: monaške princese Grace Kelly, angleške princese Diane in Američanke Jackie Kennedy.

Po kom je 46-letnica podedovala lepoto, očarljivost in privlačnost, s katero je leta 1998 na tednu mode v New Yorku pritegnila pozornost štiriindvajset let starejšega bogatega in med predstavnicami ženskega spola zelo zaželenega ameriškega poslovneža, zdaj pa bo osvojila še ves svet? Težko se je odločiti, saj po lepoti in milosti (še zdaj) ne slovi samo njena mama Amalija, ampak je čeden tudi Melanijin oče Viktor. V mladosti je bil postavni šofer avtobusa v Zasavju menda pravi magnet za ženske.

Amalija in Viktor Knavs. foto: Vir: You Tube

Kakor koli že, s svojima staršema ima Melania od nekdaj tesne in pristne odnose, ki jih ni nikoli prekinila. Tudi ko je že bilo jasno, da je osvojila srce bogatega Donalda Trumpa, ki bo kot novi predsednik ZDA prisegel točno dva dni pred njuno dvanajsto obletnico poroke. Pravijo, da je v njem našla tudi nekaj svojega očeta, na katerega je bila že kot majhna deklica zelo navezana. Menda gre pri njiju tako za zunanjo kot notranjo podobnost. Prvo lahko, dragi bralci in bralke, preverite na priloženih fotografijah, drugo pa malce težje, saj se Melanijin oče (pa tudi mama) javno ne izpostavlja, pa tudi z domačini v Sevnici, ki o družini Knavs »vedo« vse, se ne druži prav pogosto. Kako tesno je lepa Melania povezana s svojo družino, razkriva tudi to, da sta na odru ob prvem nagovoru ljudstva Donalda Trumpa po zmagi na volitvah stala tudi tast in tašča novega predsednika ZDA, ponosna Amalija in Viktor Knavs. Ampak … a mislite, da sta bila lepota in zunanji videz res dovolj, da je njuna hčerka Melania prišla do tja, kjer je zdaj?

prejšnji članek
Hostarja Jerč in Matevž: »Ukp je treba stopt!«
Svet slavnih
Hostarja Jerč in Matevž: »Ukp je treba stopt!«
naslednji članek
Kate Middleton nima umetnih
Svet slavnih
Kate Middleton nima umetnih