nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Znana pevka pokazala svojo veliko zadnjico

26. 1. 2017; 11.00
Avtor: A.K.
Iggy Azalea

foto: Profimedia

Iggy Azalea ni prav nič sramežljiva.

Pred dnevi so jo fotografi ujeli z njenim novim fantom Ljayjom Curriejem na luksuzni jahti v Mehiki, kjer je uživala na toplem soncu. Slavna raperka se je ves čas poljubljala z novim izbrancem, ki pa ni mogel odstraniti svojih rok z njene velike zadnjice.

Iggy je nosila rdeče kopalke, v katerih je pokazala svoje obline. Mnogi avstralski pevki očitajo, da so njene obline rezultat lepotnih operaciji, sama pa je priznala že pred časom, da si je operirala le prsi, saj si je vedno želela malenkost večje. Glede operacije svoje zadnjice pa je dejala: »Moja zadnjica je naravna, to se čuti na dotik. Ne skrbite glede moje zadnjice, ki je zagotovo težja od tega, kar lahko vi dvignete.«

Pred časom pa se je tudi javno zahvalila lepotnemu kirurgu, dr. Ashkan Ghavami, ko je zapisala, da mu dolguje čudovit nos in prsi. 26-letnica je tudi velika zagovornica plastične kirurgije oz. operacij, saj je prepričana, da če si oseba želi z operacijo dvigniti svojo samozavest, ji tega nihče ne bi smel preprečiti in to očitati.

prejšnji članek
Horoskop: Bliža se mlaj
Horoskop
Horoskop: Bliža se mlaj
naslednji članek
Stilistka razkrila, kako je v resnici sodelovati z Melanio Trump
Svet slavnih
Stilistka razkrila, kako je v resnici sodelovati z Melanio Trump