nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Stilistka razkrila, kako je v resnici sodelovati z Melanio Trump

26. 1. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Melania Trump

Melania Trump foto: Reuters

Melania Trump (46), nova prva dama ZDA, že postaja nova modna ikona. Soproga ameriškega predsednika Donlada Trumpa, je prejela številne pohvale za modno kombinacijo, ki jo je izbrala za ustoličenje novega prvega moža ZDA.

Melania je navduševala že med samo predsedniško kampanjo, modni kritiki pa so si bili ves čas edini, da je njen modni stil enostavno brez ene same napake. Modni kritiki so glasno pozdravljali njen črni plašč, ki ga je nosila v katedrali, zgodovino pa je pisala tudi na dan ustoličenja, ko se je pojavila v čudoviti modri obleki slavnega modnega oblikovalca Ralpha Laurena.

Prva dama ZDA že nekaj časa sodeluje s stilistko Alicio Roi, ki o naši lepotici govori z izbranimi besedami. "Pričakujem, da bova še naprej sodelovali," je za WWD dejala Alicia, ki je razkrila, da imata z Melanio pripravljenih že nekaj novih modnih kosov, ki še čakajo na pravo priložnost.

foto: Vir: Profimedia

In kako je v resnici poslovno sodelovati s prvo damo ZDA? "Melania točno ve, kaj si želi. Moda ji je zelo blizu in vedno zelo neposredno pove, kaj si želi. Njen stil in okus sta zelo prefinjena in pri njen sploh ni važno, kaj obleče, saj vedno deluje elegantno. Stilist se lahko z njo zelo hitro ujame, saj ga zna Melania odlično voditi. Točno ve, kaj si želi, še preden bi sploh videla modne kose. In vse, kar izbere, je izbrano z resnično veliko mero dobrega okusa. To še dodatno olajša delo stilistu, saj je zaradi vsega naštetega sodelovanje z njo izjemno preprosto."

foto: Profimedia

S tem pa se hvala na račun prve dame še ni končala. Alicia je razkrila tudi nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja prve dame, ki so jo preprosto navdušile. "Ko smo imeli zabavo pred rojstvom njenega sina, je vsa darila in denar podarila v dobrodelne namene. Melania je resnično tako zelo očarljiva in srčna oseba in verjetno bi težko našli bolj pozornega človeka. Vedno si vzame čas, da so stvari narejene kot morajo biti, s tem mislim na sva zahvalna pisma, ki jih napiše. Veliko sva se pogovarjali tudi o otrocih in šoli. Resnično je neverjetna oseba," jo je opisala Alicia.

foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
FOTO: Znana pevka pokazala svojo veliko zadnjico
Svet slavnih
FOTO: Znana pevka pokazala svojo veliko zadnjico
naslednji članek
Madonna šokirala: Želim si še dva otroka
Svet slavnih
Madonna šokirala: Želim si še dva otroka
#nasazenazenska
nasazenazenska