Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito: Takšna je pevka Sia brez lasulje!

4. 5. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
sia

Ste pevko Sio že videli brez lasulje? foto: Facebook

Njen zaščitni znak so lasulje, ki si jih nadene, ko so prisotne kamere. Kakšna pa je videti brez črno belih pramenov, ki ji zakrivajo obraz?

Sia ni prepoznavna le zaradi svoje neobičajne podobe, ki jo zaznamuje z do ustnic segajočo lasuljo in veliko pentljo. Ko se ji iz grla izvijejo prvi melodični toni, ni prav nobenega dvoma, da gre za vokal nadarjene avstralske glasbenice Sie. Sicer pa 41-letnica ni sveža vzhajajoča zvezda. Sia Kate Isobelle Furler je prekaljena umetnica, ki jo je svet slave dodobra zaznamoval. Hiti, ki jih niza kot po tekočem traku, so del njenega drugega življenja, ko se je na zvezdniško sceno vrnila v skrivnostni podobi.

Zakaj se skriva?

Pevkina preteklost ni svetla. Že pred ikoničnim imenom Sia je bila povprečno slavna, kar je glasbenico popeljalo v svet prepovedanih drog in alkoholizma. Ko se je iztrgala iz objema omame, je ugotovila, da je slava zadnje kar si želi. Slava je namreč v njeno življenje prinesla nemir, zato je sklenila, da bo zaključila svojo umetniško pot.

Pred leti se je na glasbeno pot vrnila s skrivnostno podobo, ki ji nudi zavetje pred zunanjim svetom. Lasulje ji namreč pomagajo ohraniti zasebnost, poleg tega pa tako lažje ostane z nogami trdno na tleh.

Spoznajte Sio!

Ravno zaradi skrivanja pod lasuljo mnogi ne vedo, kako je priljubljena pevka videti v resnici. Če ste med njimi tudi vi, se boste zagotovo razveselili fotografije, ki so jo posneli paparaci na letališču v Los Angelesu. Sia je pred radovedna očesa kamer zakorakala vidno dobre volje. Nežno naličen obraz je krasil tudi pevkin prikupen nasmeh. Vam je všeč pevka v svoji vsakdanji podobi?

Preberite si še: Vzrok se skriva drugje! Razkrivamo eliksir mladosti Tine Gorenjak!

Sia je naravnost pred fotografske objektive paparacev zakorakala vidno dobre volje.

Sia je naravnost pred fotografske objektive paparacev zakorakala vidno dobre volje. foto: Profimedia

prejšnji članek
Kam odhaja Dejan Vunjak?
Resničnostni šovi
Kam odhaja Dejan Vunjak?
naslednji članek
Ko ugasnejo kamere: Salome golo iskreno o garaškem življenju
Svet slavnih
Ko ugasnejo kamere: Salome golo iskreno o garaškem življenju