sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne le Ivanka Trump, tudi Clintonova hči želi tako zaslužiti!

31. 5. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
chelsea clinton

Knjiga Chelsea Clinton slavi 13 Američank, ki so premostile vse prepreke ter spremenile svet. foto: Profimedia

Le mesec dni po tem, ko je knjigo z nasveti poslovnim mamam objavila neka druga slavna hči, je Chelsea Clinton izdala svojo knjigo. Namenjena je otrokom.

Po Billu in Hillary Clinton se širijo tudi govorice o političnih ambicijah njune hčere Chelsea, saj vedno pogosteje objavlja svoja stališča na twitterju, v torek pa je izdala tudi novo knjigo.

37-letna Chelsea, ki je odraščala v Beli hiši v času, ko je bil njen oče predsednik, je med mamimo predsedniško kampanjo leta 2016 prepotovala vzdolž in počez Združene države Amerike. Več kot šest mesecev po maminem porazu na volitvah, pa je Chelsea vseprisotna na twitterju, saj komentira prav vse, od zadnjega atentata na Kopte v Egiptu, do živalskega vrta v Central Parku do dostopnosti higienskih vložkov za ženske.

Izdala tretjo knjigo

Le mesec dni po tem, ko je knjigo z nasveti poslovnim mamam objavila neka druga slavna hči, Ivanka Trump, je tudi Chelsea Clinton izdala knjigo. Njena tretja je namenjena otrokom in ima naslov She Persisted.

Knjiga, ki jo je ilustrirala Alexandra Boiger, opeva 13 Američank, ki so premostile vse prepreke ter spremenile svet. Večina jih je v tujini neznanih, z izjemo televizijske zvezdnice Oprah Winfrey.

Z 1,6 milijona sledilcev na twitterju je Chelsea še daleč od svojih staršev, njeno mamo namreč spremlja 15 milijonov, očeta pa 7,5 milijona.

Le mesec dni pred tem je knjigo z nasveti poslovnim mamam objavila neka druga slavna hči, Ivanka Trump. foto: Profimedia

O politični karieri za zdaj ne razmišlja

Chelsea je leta 2001 diplomirala na Stanfordu, potem pa je na Oxfordu študirala mednarodne odnose. Zaposlila se je v podjetju za svetovanje McKinsey, ter delala tudi kot novinarka na televizijski mreži NBC. Trenutno je namestnica predsednice fundacije Clinton, ki jo je ustanovil njen oče in ki financira projekte javnega zdravstva v svetu. Prav tako predava na newyorškem vseučilišču Columbia.

Na vprašanje o politični karieri pa je v oddaji The Today Show na televizijskem kanalu NBC v torek odgovorila, da za zdaj o politiki ne razmišlja.

Preberite tudi: To je razlog, zakaj se Melania Trump v javnosti redko smeje! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zvezdnica Briljantine priznala: Rak se je vrnil
Zdravje
Zvezdnica Briljantine priznala: Rak se je vrnil
naslednji članek
Kaos po smrti princese Diane: Razkrito, o čem so molčali 20 let
Svet slavnih
Kaos po smrti princese Diane: Razkrito, o čem so molčali 20 let