stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kraljica teme: Čudovit model iz Sudana še danes trpi zaradi žalitev

2. 6. 2017; 12.00
Avtor: D. B.
kraljica teme

foto: Instagram

Edinstveno Nyakim Gatwech kličejo tudi Kraljica teme, saj ima izjemno temno kožo. Iz Južnega Sudana se je preselila v ZDA, kjer jo zaradi polti pogosto žalijo.

Lepotica iz Južnega Sudana pogumno prenaša žalitve zaradi izjemno temne polti. Ponosna je na svoj videz in gradi kariero modela. Nyakim Gatwech kličejo Kraljica teme. Iz rodnega kraja se je preselila V ZDA, da bi imela lepše življenje. 

Pred kratkim jo je voznik taksija vprašal, ali bi si želela pobeliti kožo, če bi ji to nekdo plačal. Dejal ji je: "Nikar se ne jezi, a zanima me, ali bi si želeli pobeliti kožo, če bi ti nekdo plačal 10 tisoč dolarjev?" Ni vedela, kako bi reagirala: "Začela sem se glasno smejati, potem pa mi je rekel 'To pomeni – ne'," se je neprijetne situacije spominjala edinstvena lepotica. 

"Zakaj bi si kadarkoli pobelila ta prečudovit melanin, ki mi ga je podaril Bog. Zame je to blagoslov. Ne bi verjeli, kakšna vprašanja vse in komentarje dobivam in kako me gledajo zaradi moje barve kože. Odkar sem se preselila v ZDA, pogosto naletim na takšne stvari," je dodala.

Priznala je še, da si je pred časom želela posvetliti kožo in to le zato, da ne bi več poslušala žalitev in da bi bila bolj privlačna za moške. Na srečo je bil to le trenutek slabosti, kakršne ima vsak vsaj enkrat v življenju.

Odločila se je ponosno pokazati svojo lepoto in pozvati ljudi, naj prenehajo soditi o drugih le na podlagi barve kože, piše The Earth Child.

Preberite tudi: Tako se je maščevala Melania Trump. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Bitka Sabine Miklavčič: 'Moja pot iz brezna ...'
Zdravje
Bitka Sabine Miklavčič: 'Moja pot iz brezna ...'
naslednji članek
Severina: Brez mene si mrtev
Svet slavnih
Severina: Brez mene si mrtev
#nasazenazenska
nasazenazenska