stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Resnična super ženska - za seboj je pustila vse moške

2. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Jessie Graff

foto: Profimedia

Lepi plavolaski je uspelo nekaj, kar ni uspelo nobenemu moškemu.

V Združenih državah Amerike je v zadnjih letih zelo priljubljeno tekmovanje American Ninja Warrior, v katerem se posamezniki preizkusijo v nepredstavljivem teku čez ovire, ki jih človeško telo v osnovi ni sposobno premagati. Ravno sodelujoči v teh priljubljenih disciplinah pa dokazujejo, da lahko telo premaga številne ovire, ne glede na njihovo težavnost. Ena izmed boljših tekmovalk pa je tudi lepa plavolaska Jessie Graff, ki s svojim telesom premaguje nemogoče. 

American Ninja Warrior je eden izmed redkih športov, v katerem ne poznajo spolnega razlikovanja, moški in ženske pa so en drugemu enakovreden nasprotnik. Ravno Jessie pa dokazuje, da niso zgolj enakovreden nasprotnik, ampak so lahko ženske tudi močnejše in bolj spretne. V uvodu v 9. sezono serije, ki se označuje tudi za športno tekmovanje, je namreč v spopadu Združenih držav Amerike proti Evropi in Latinski Ameriki, ravno Jessie kot edina ženska premagala drugo stopnjo tekmovanja, edina med vsemi tekmovalci, tudi moškimi, pa je premagala celotni poligon. 

Jessie Graff se sicer profesionalno ukvarja s kaskaderstvom, med drugimi je bolj nevarne prizore posnela tudi za zadnji film Super ženska. 

V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako neverjetne poteze je v svoji ''tekmi'' delala Jessie in kako je vsem dokazala, da lahko zgolj s telesno močjo dosežemo ogromno. 

Preberite še: Slavna mamica končno ujeta z vozičkom.

prejšnji članek
Jennifer Garner: Vsega sem vajena, to pa je preseglo meje
Svet slavnih
Jennifer Garner: Vsega sem vajena, to pa je preseglo meje
naslednji članek
Poglejte, kaj je dobila Jasna Kuljaj
Svet slavnih
Poglejte, kaj je dobila Jasna Kuljaj