Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jennifer Garner: Vsega sem vajena, to pa je preseglo meje

2. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
jennifer garner ben affleck

foto: Profimedia

Igralka se je odzvala na lažna poročanja ene izmed ameriških tabloidnih revij.

Ker dve leti je potekala ločitev igralke Jennifer Garner in igralca Bena Afflecka. Kljub temu, da sta ostala prijatelja in da še naprej svoje tri otroke vzgajata skupaj, postopek zagotovo ni bil lahek in neboleč. Kljub temu pa se Jennifer na številna namigovanja, tudi večkratna namigovanja o vnovični nosečnosti, ni nikoli odzvala. Do zdaj, ko jo je močno razjezil ameriški tabloid People, ki je znan po lažnih poročanjih. 

''Opazile sem, da je v današnji številki revije People naslovni članek, ki naj bi prišel iz moje strani. Ni nenavadno, da me bližnji kličejo, ker so mislili, da sem jim pozabila povedati, da pričakujem dvojčka, ampak tiste govorice so tako smešne, da jih z lahkoto ignoriram. Tudi to ni nikakršna tragedija, ampak vpliva na mojo družino, zato želim razjasniti stvari. Nisem pozirala za to naslovnico. Nisem sodelovala in niti avtorizirala tega prispevka,'' je na svojem profilu zapisala Jennifer. 

Naslovnica revije resnično namiguje na to, da je prispevek narejen na podlagi intervjuja z ameriško igralko, v katerem naj bi le-ta razkrila, kakšno je njeno življenje po 'zlomljenem srcu'. Hkrati namigujejo, da naj bi bil njen in Benov zakon težaven in da ona zopet začenja s svojim življenjem. 

Preberite še: Slavna mamica končno ujeta z vozičkom

prejšnji članek
Blagodejna voda termalnega vrelca
Zdravje
Blagodejna voda termalnega vrelca
naslednji članek
VIDEO: Resnična super ženska - za seboj je pustila vse moške
Svet slavnih
VIDEO: Resnična super ženska - za seboj je pustila vse moške