profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Avtorica uspešnice Jej, moli, ljubi zvestobo obljubila ženski

7. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Oboževalci avtorice Elizabeth Gilbert in njene uspešnice Jej, moli, ljubi so presenečeni nad ironijo dogodka, a veseli, da je pisateljica našla svojo srečo.

Elizabeth Gilbert je v svoji knjigi (Jej, moli, ljubi), ki jo je izstrelila med najbolj uspešne pisateljice, po njen pa so posneli tudi film z Julio Roberts v glavni vlogi, opisala svoje spomine in resnično zgodbo spiritualnega popotovanja po svetu in osebnega odkrivanja. Takrat 32-letna Elizabeth v svojem življenju in takratnem zakonu ni bila srečna, zato se je ločila in odpravila na enoletno potovanje po svetu, kjer je spoznala, takrat, ljubezen svojega življenja, ki pa več kot očitno ni trajala večno. 

S svojimi spomini si je ustvarila svetovno slavo. foto: Profimedia

Pisateljica in novinarka je 4 mesece preživela v Italiji, kjer je jedla in uživala v življenju (''jej''), 3 mesece je preživela v Indiji, kjer je odkrivala spiritualni svet (''moli''), leto pa je zaključila na Baliju, kjer je iskala ravnotežje in se medtem zaljubila v brazilskega poslovneža Joseja Nuñesa (''ljubi''). Po opisih sodeč je bil Jose ljubezen njenega življenja, spremenil ji je pogled na svet in spremenil njen način razmišljanja. Z njegovo pomočjo je zopet našla sebe, zato so bili pisateljičini oboževalci toliko bolj presenečeni, ko je pred letom dni na svojem facebooku objavila, da se po devetih letih zakona v prijateljskem duhu ločujete. Septembra lani pa je prav tako na facebooku objavila, da je v razmerju s svojo najboljšo prijateljico, pisateljico Rayyo Elias in da naj bi bilo to razmerje povezano z ločitvijo. Včeraj pa sta si dolgoletni prijateljici s preprostim in neuradnim obredom obljubili večno zvestobo, Elizabeth pa tako proslavila že svojo tretjo ljubezen. ''Rayyina bolezen je resna, ampak najina ljubezen je močna. Skupaj bova hodili tako dolgo, kot bova lahko. Potem je vse odvisno od Boga,'' je Gilbertova zapisala na svojem facebook profilu. Rayyi so namreč lansko leto diagnosticirali hudo obliko raka, kar je tudi sprožilo sosledje dogodkov, ki so vodili do včerajšnjega obreda. 

Preberite še: Za to fotografijo globokega dekolteja se skriva čustvena zgodba.

prejšnji članek
Bradley Cooper v javnosti prvič s svojo novorojenko
Svet slavnih
Bradley Cooper v javnosti prvič s svojo novorojenko
naslednji članek
Bivši mož Saše Einsiedler uživa s to lepotico
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler uživa s to lepotico