bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

voznik, lukovica, nesreča Svet24.si

FOTO: Pred trojanskim predorom prvič trčil, do ...

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Emily ladbible Odkrito.si

Grozljiva najdba v hiši: "Upam, da trdno spite."

tina maze cepljenje Ekipa24.si

KAAAAJ?! Znani politik ŽALIL Tino Maze zato, ker ...

FOTO: Znani Slovenci so pokazali svoje otroke
| K.M.

FOTO: Znani Slovenci so pokazali svoje otroke

Marko Vavpotič/M24.si

Starejši, kot so otroci, rajši jih pokažejo.

Čeprav nekateri znani Slovenci svoje otroke vztrajno skrivajo pred fotografi in televizijskimi kamerami, smo pretekli petek na Aktualovem pozdravu poletju in največji roštiljadi v Sloveniji srečali kar nekaj znanih obrazov, ki so brez težav pozirali pred fotografskim objektivom.

Dogodek so poleg vseh, ki so v petek popoldne in zvečer iskali odlično lokacijo za poletno roštilj zabavo, obiskali tudi številni znani Slovenci. Nekateri kot nastopajoči, nekateri kot sodelujoči v spopadu v peki na roštilji in nekateri preprosto iz razlogov, ki so bili skupni vsem - zaradi dobre zabave. Med njimi so bili tudi Saša Lendero s partnerjem Miho Hercogom, skakalec Jernej Damjan in njegova žena, voditeljica Taya Damjan ter kuhar in vloger Jani Jugovič z nosečo partnerko Tejo Perjet. Prav vsi pa so s seboj pripeljali tudi otroke. 

Foto: Marko Vavpotič/M24.si

Foto: Marko Vavpotič/M24.si - Jerneju Damjanu je pri pripravi roštilja pomagala kar hči Niki.

Jernej Damjan, ki je v zvezdniški peki na roštilju tudi zmagal in osvojil kar 61 kilogramov (za svojo težo) Ave gril izdelkov, je na dogodek prišel skupaj z ženo Tayo Damjan in njuno skoraj 3-letno hčerjo Niki. Le-ta je svojemu očetu tudi ''pomagala'' pri peki in mu tako zagotovo pomagala pri končni zmagi. 

Foto: Marko Vavpotič/M24.si - Saša Lendero z možem in hčerko.

Foto: Marko Vavpotič/M24.si

Čeprav skoraj 8-letne hčere Arie Saša in Miha ne skrivata več, pa se ta le redko z njima pojavlja na družabnih dogodkih. Tokrat je bilo drugače, ko se je simpatično dekle svoji mamici celo pridružilo na odru. 

Foto: M24

S svojo družino, nosečo partnerjo Tejo Perjet, sinom Tajom in hčerjo Sijo, pa se je dogodka udeležil tudi Jani Jugovic. Znani slovenski kuhar je namreč ocenjeval kuharske sposobnosti naših zvezdnikov in tako pomagal izbrati najboljšega roštilj mojstra. Čeprav lahko njegova otroka redno spremljate na njegovem vlogu Cool foter, pa ju le redko pripelje na družbene prireditve. 

Preberite še: Danica Lovenjak v popolnoma drugačni podobi!