stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Znani Slovenci so pokazali svoje otroke

8. 6. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Miha hercog, saša lendero

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Starejši, kot so otroci, rajši jih pokažejo.

Čeprav nekateri znani Slovenci svoje otroke vztrajno skrivajo pred fotografi in televizijskimi kamerami, smo pretekli petek na Aktualovem pozdravu poletju in največji roštiljadi v Sloveniji srečali kar nekaj znanih obrazov, ki so brez težav pozirali pred fotografskim objektivom.

Dogodek so poleg vseh, ki so v petek popoldne in zvečer iskali odlično lokacijo za poletno roštilj zabavo, obiskali tudi številni znani Slovenci. Nekateri kot nastopajoči, nekateri kot sodelujoči v spopadu v peki na roštilji in nekateri preprosto iz razlogov, ki so bili skupni vsem - zaradi dobre zabave. Med njimi so bili tudi Saša Lendero s partnerjem Miho Hercogom, skakalec Jernej Damjan in njegova žena, voditeljica Taya Damjan ter kuhar in vloger Jani Jugovič z nosečo partnerko Tejo Perjet. Prav vsi pa so s seboj pripeljali tudi otroke. 

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Jerneju Damjanu je pri pripravi roštilja pomagala kar hči Niki. foto: Marko Vavpotič/M24.si

Jernej Damjan, ki je v zvezdniški peki na roštilju tudi zmagal in osvojil kar 61 kilogramov (za svojo težo) Ave gril izdelkov, je na dogodek prišel skupaj z ženo Tayo Damjan in njuno skoraj 3-letno hčerjo Niki. Le-ta je svojemu očetu tudi ''pomagala'' pri peki in mu tako zagotovo pomagala pri končni zmagi. 

Saša Lendero z možem in hčerko. foto: Marko Vavpotič/M24.si

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Čeprav skoraj 8-letne hčere Arie Saša in Miha ne skrivata več, pa se ta le redko z njima pojavlja na družabnih dogodkih. Tokrat je bilo drugače, ko se je simpatično dekle svoji mamici celo pridružilo na odru. 

foto: M24

S svojo družino, nosečo partnerjo Tejo Perjet, sinom Tajom in hčerjo Sijo, pa se je dogodka udeležil tudi Jani Jugovic. Znani slovenski kuhar je namreč ocenjeval kuharske sposobnosti naših zvezdnikov in tako pomagal izbrati najboljšega roštilj mojstra. Čeprav lahko njegova otroka redno spremljate na njegovem vlogu Cool foter, pa ju le redko pripelje na družbene prireditve. 

Preberite še: Danica Lovenjak v popolnoma drugačni podobi!

prejšnji članek
FOTO: Malčica je upodobila svetovno znane ikone. Vzrok je spravil svet v jok …
Svet slavnih
FOTO: Malčica je upodobila svetovno znane ikone. Vzrok je spravil svet v jok …
naslednji članek
Srečna družinica Jasne Kuljaj
Svet slavnih
Srečna družinica Jasne Kuljaj
#nasazenazenska
nasazenazenska