Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Martina v partnerjevem objemu ujeta v kinu

13. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Maja Martina Merljak

foto: Mediaspeed

Po šovu Zvezde plešejo sta si Maja Martina in njen partner vzela čas za obisk kina, kjer sta si ogledala zabaven animiran film.

Igralka Maja Martina Merljak je že nekaj let v srečnem razmerju s slovenskim režiserjem Juretom Matjažičem, s katerim imata tudi enoletnega sina Jonatana. Zaradi sodelovanja v šovu Zvezde plešejo in številnih drugih službenih obveznosti, je imela Maja Martina za svoja fanta nekoliko manj časa, saj je večino dneva preživela kar s svojim plesnim partnerjem, Miho Perjatom. Tokrat pa smo slovensko igralko vso nasmejano ujeli v kinodvorani, kjer si je animiran film Avromobili 3, v katerem je svoj glas posodila risani junakinji Natali Ziher, ogledala v družbi tistega, ki ji največ pomeni ...

Domen Valič in Maja Martina Merljak. foto: Mediaspeed

Maja Martina se je skupaj s preostalimi Slovenci, ki so svoje glasove posodili risanim junakom, Primož Forte (Strela Mcqueen), Domen Valič (Jaka Grom) in Jonas Žnidaršič (Žiga Živc), družila s številnimi mladimi oboževalci, ki so bili zelo radovedni predvsem glede tega, kdo dejansko se skriva za hitrimi in drznimi avtomobili. Kasneje pa si je slovenska igralka risani film ogledala kar v družbi svojega Jureta, ki želi zdaj zagotovo več časa preživeti v družbi svoje srčne izbranke. Enoletni Jonatan se jima tokrat ni pridružil, si bo pa svojo mamico v ''obliki avtomobila'' zagotovo ogledal čez nekaj let. 

Maja Martina je tokrat uživala v družbi svojega Jureta. foto: Mediaspeed

Preberite še: Maja Martina Merljak: Nisem bila ravno slika srečne mamice

prejšnji članek
Tako privlačnega sina ima Pamela Anderson
Svet slavnih
Tako privlačnega sina ima Pamela Anderson
naslednji članek
Slavna igralka smrti gledala v oči
Svet slavnih
Slavna igralka smrti gledala v oči