zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popović sinu kupoval vse, kar si je zaželel

30. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
milan popovic

Milan Popović foto: You Tube

Hrvaška glasbenica Severina in srbski poslovnež Milan Popović si po začasni sodniški uredbi delita skrbništvo, mali Aleksandar pa te dni preživlja v družbi svojega očeta.

5-letni Aleksandar po začasni uredbi sodnice Verice Nikić teden dni živi s svojo mamo, teden dni pa z očetom. Poleg tega bo deček teden dni v juliju in teden dni v avgustu preživel s Severino, ostale tedne pa z očetom. Sodnica je odločila še, da Severina 200 dni na leto ne bo videla sina, a ga lahko takrat, ko je deček z očetom, enkrat na dan pokliče po telefonu, in to ob 20. uri.

V tem tednu je tako malček v družbi svojega očeta, fotografi pa so ju ujeli v centru Zagreba, kjer je Popović malemu Aleksandru kupoval številne igrače. 24sata.hr tako razkriva, da je Milan Aleksandru kupil tako rekoč vse, kar si je zaželel. Na koncu je v rokah nosil polne roke igračk, mali Aleksandar pa je razposajeno skakljal okoli svojega očeta in se zabaval z novimi pridobitvami.

Popović naj bi imel v centru Zagreba najeto luksuzno stanovanje, kjer naj bi živel s svojo novo srčno izbranko, s katero ima tudi sina Milana.

Severina se bo pritožila na odločitev sodišča, ki je odločilo, da svojega sina Aleksandra ne bo videla skoraj celo poletje. foto: Profimedia

prejšnji članek
Denis Porčič iskreno o mami
Svet slavnih
Denis Porčič iskreno o mami
naslednji članek
Odšla na dvig zadnjice, vrnila se je z iznakaženim obrazom
Svet slavnih
Odšla na dvig zadnjice, vrnila se je z iznakaženim obrazom