Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novinarki RTV Slovenija prekipelo: Prosim, prinesite 50 centov

19. 7. 2017; 12.01
Avtor: R. T.
Eugenija Carl

Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene. foto: M24

"A lahko pustite doma čip socialističnega zastonjkarstva. Že dolgo ga ni več. 50 centov. Bi šlo?!" je turiste na Obali pozvala novinarka Eugenija Carl.

Eugenija Carl, novinarka RTV Slovenija, ima vrh glave turistov, ki v teh dneh z avtomobili prihajajo na dopustovanje v Portorož in se požvižgajo na oznake na parkiriščih. Kot pravi, so jo prisilili v to, da se z avtom dnevno “vrti” okoli svojega doma in ga na koncu pušča kilometre vstran.

"Dragi sodržavljani iz notranjosti dežele. Ko pridete na dopustovanje v Portorož, a lahko, prosim, prinesete še 50 centov s sabo. Za parkiranje na modrih conah. Da ne boste množično okupirali parkirišč pred stanovanjskimi bloki, parkirali na zelenicah, na rezervacijah za domove upokojencev, zdravstvene domove," je novinarka pozvala svoje sledilce na facebooku. "Mi, domačini, se, v iskanju parkinga, dnevno vrtimo okoli svojih domov in vas gledamo, kako s prezirom do oznak Rezervirano za ..., iz avtov vlečete kolesa, napihljive plastične želve, supe, prenosne hladilnike in plažne dežnike ..., nato pa smo prisiljeni parkirati kilometer od doma. Po možnosti na modri coni," je še pojasnila in z objavo sprožila burno polemiko uporabnikov družbenega omrežja o urejenosti parkirišč na Obali in turizmu. Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene in da se v tem zapisu kaže nestrpen odnos Primorcev do prebivalcev notranjosti Slovenije.

Preberite tudi: Slovenska igralka o velikem šoku: Odšel je in umrl. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Naredite si zdrav dan!
Zdravje
Naredite si zdrav dan!
naslednji članek
Ivanka Trump razkrila družinsko tradicijo
Svet slavnih
Ivanka Trump razkrila družinsko tradicijo
#nasazenazenska
nasazenazenska