Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Novinarki RTV Slovenija prekipelo: Prosim, prinesite 50 centov
| R. T.

Novinarki RTV Slovenija prekipelo: Prosim, prinesite 50 centov

Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene., M24

"A lahko pustite doma čip socialističnega zastonjkarstva. Že dolgo ga ni več. 50 centov. Bi šlo?!" je turiste na Obali pozvala novinarka Eugenija Carl.

Eugenija Carl, novinarka RTV Slovenija, ima vrh glave turistov, ki v teh dneh z avtomobili prihajajo na dopustovanje v Portorož in se požvižgajo na oznake na parkiriščih. Kot pravi, so jo prisilili v to, da se z avtom dnevno “vrti” okoli svojega doma in ga na koncu pušča kilometre vstran.

"Dragi sodržavljani iz notranjosti dežele. Ko pridete na dopustovanje v Portorož, a lahko, prosim, prinesete še 50 centov s sabo. Za parkiranje na modrih conah. Da ne boste množično okupirali parkirišč pred stanovanjskimi bloki, parkirali na zelenicah, na rezervacijah za domove upokojencev, zdravstvene domove," je novinarka pozvala svoje sledilce na facebooku. "Mi, domačini, se, v iskanju parkinga, dnevno vrtimo okoli svojih domov in vas gledamo, kako s prezirom do oznak Rezervirano za ..., iz avtov vlečete kolesa, napihljive plastične želve, supe, prenosne hladilnike in plažne dežnike ..., nato pa smo prisiljeni parkirati kilometer od doma. Po možnosti na modri coni," je še pojasnila in z objavo sprožila burno polemiko uporabnikov družbenega omrežja o urejenosti parkirišč na Obali in turizmu. Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene in da se v tem zapisu kaže nestrpen odnos Primorcev do prebivalcev notranjosti Slovenije.

Preberite tudi: Slovenska igralka o velikem šoku: Odšel je in umrl. Kliknite tukaj!