tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Je to dokaz, da je med zakoncema Kojić res vsega ...

bojan pozar-pl Reporter.si

Bojan Požar laže hitreje kot teče: Izmislil si ...

harmonikar marko, najlepsemestonasvetu Svet24.si

Janković utišal ulične muzikante

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Mario Galunič Njena.si

Mario Galunič: Vse ženske njegovega življenja

Novinarki RTV Slovenija prekipelo: Prosim, prinesite 50 centov
| R. T.

Novinarki RTV Slovenija prekipelo: Prosim, prinesite 50 centov

Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene., M24

"A lahko pustite doma čip socialističnega zastonjkarstva. Že dolgo ga ni več. 50 centov. Bi šlo?!" je turiste na Obali pozvala novinarka Eugenija Carl.

Eugenija Carl, novinarka RTV Slovenija, ima vrh glave turistov, ki v teh dneh z avtomobili prihajajo na dopustovanje v Portorož in se požvižgajo na oznake na parkiriščih. Kot pravi, so jo prisilili v to, da se z avtom dnevno “vrti” okoli svojega doma in ga na koncu pušča kilometre vstran.

"Dragi sodržavljani iz notranjosti dežele. Ko pridete na dopustovanje v Portorož, a lahko, prosim, prinesete še 50 centov s sabo. Za parkiranje na modrih conah. Da ne boste množično okupirali parkirišč pred stanovanjskimi bloki, parkirali na zelenicah, na rezervacijah za domove upokojencev, zdravstvene domove," je novinarka pozvala svoje sledilce na facebooku. "Mi, domačini, se, v iskanju parkinga, dnevno vrtimo okoli svojih domov in vas gledamo, kako s prezirom do oznak Rezervirano za ..., iz avtov vlečete kolesa, napihljive plastične želve, supe, prenosne hladilnike in plažne dežnike ..., nato pa smo prisiljeni parkirati kilometer od doma. Po možnosti na modri coni," je še pojasnila in z objavo sprožila burno polemiko uporabnikov družbenega omrežja o urejenosti parkirišč na Obali in turizmu. Mnogi so se s Carlovo strinjali, med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so prepričani, da so cene na Primorskem preveč zasoljene in da se v tem zapisu kaže nestrpen odnos Primorcev do prebivalcev notranjosti Slovenije.

Preberite tudi: Slovenska igralka o velikem šoku: Odšel je in umrl. Kliknite tukaj!