stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljena Severina mora trpeti grde poglede in žaljivke

4. 9. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Severina

Severina foto: Instagram

Bo premagala vse vzpone in padce?

Čeprav je videti, da je Severina v svojem zasebnem življenju v 15 let mlajšem možu Igorju Kojiću končno našla svojo življenjsko srečo, pa to ne velja za vsa področja pevkinega delovanja. Zakaj mora trpeti grde poglede in žaljivke? 

Seveda govorimo o njenem zadnjem scensko-glasbenemu projektu Naša bila štorija, v katerem se je kot igralka in pevka pridružila imenom, kot so Goran Karan, Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić in Zorica Bučić. V njem Severina v glavni vlogi upodablja Ano, hči direktorja Vinka, le-tej pa je zaradi spora med družinama onemogočena ljubezen z Dujem, mladim nogometnim upom Hajduka, ki ga igra Goran Karan, ki je hkrati tudi avtor projekta. Ana in Duje morata za svojo ljubezen pretrpeti vzpone in padce, grde poglede in žaljivke, vendar kljub vsemu ne obupata in se za svojo ljubezen borita do konca ...

Severina se z zgodbo muzikala vrača v svoj ljubljeni Split, kjer sredi 70-tih spremljamo, kako se mladi par, nedolžno in otročje zaljublja in prvič odkriva čare ljubezni ter dejstvo, kako zelo boli zlomljeno srce ...

Čeprav se Severinin lik bori s številnimi vzponi in padci pa je velik uspeh v regiji doživela glasba iz samega muzikala. Zagotovo je največ pozornosti doživela ravno uvodna pesem "Sta je svit", duet Severine in Karana, ki je čez noč osvojil radijske valove. 

Muzikal je že doživel premieri v Splitu in Zagrebu, zdaj pa z zvenečo igralsko zasedbo prihaja tudi v Slovenijo. 27. oktobra tako prihaja v Dvorano Tivoli v Ljubljani, 3. novembra pa bo muzikal na sporedu v Dvorani Tabor v Mariboru.

prejšnji članek
Slovensko pevsko tekmovanje, v katerega mnogi niso verjeli, osupnilo publiko!
Svet slavnih
Slovensko pevsko tekmovanje, v katerega mnogi niso verjeli, osupnilo publiko!
naslednji članek
Manca Špik po rojstvu hčerke: Bom sploh še zmogla?
Svet slavnih
Manca Špik po rojstvu hčerke: Bom sploh še zmogla?
#nasazenazenska
nasazenazenska