zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo slovenska smučarka zamenjala kariero in postala manekenka?

29. 9. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
ana bucik re

Ana Bucik foto: Reuters

Slovenska alpska smučarka Ana Bucik se intenzivno pripravlja na novo smučarsko olimpijsko sezono. Številni pa se strinjajo, da bi bila lahko ob tem tudi manekenka.

Ana Bucik je vzhajajoča zvezda slovenskega smučanja, ki se iz sezone v sezono vzpenja na rezultatskih lestvicah. 24-letna Novo Goričanka ima za sabo že kar nekaj vidnih rezultatov in kar 7 let aktivnega nastopanja med smučarsko elito. Če sodimo po njenem videzu in kar 179 centimetrih višine, pa bi smučarka lahko svojo športno kariero hitro opustila in se vrgla v manekenske vode. 

Simpatična svetlolasa smučarka bo v novo sezono namreč stopila z novim slovenskim sponzorskim partnerjem Lisco. Podjetjem, ki slovi predvsem po svojem spodnjem perilu. Zato se seveda poraja vprašanje, če bomo Ano kmalu videli tudi v različici z zapeljivim spodnjim perilom. Smučarka temu sicer pravi, da ne in da bo njeno spodnje perilo ostala njena skrivnost. No, vsaj tisto zapeljivo spodnje perilo, saj je nekaj fotografij s športnim že posnela. "Perilo Lisca bo zagotovo vedno z mano … Pod kavbojkami, kombinezonom in ostalo športno opremo, saj se v njem počutim super. Samozavestno. Zadovoljno," nasmejano pravi Ana. 

foto: Mediaspeed

Seveda vodstvo podjetja upa, da se bo Ana opogumila in postala tudi obraz kakšne kampanje. Mi pa predvsem upamo, da bo najprej vse svoje misli usmerila v kvalitetne treninge. 

prejšnji članek
Slovenka iz skupine Učiteljice stopa na samostojno pot
Svet slavnih
Slovenka iz skupine Učiteljice stopa na samostojno pot
naslednji članek
Opa, Britney Spears spet vroča kot nekoč!
Svet slavnih
Opa, Britney Spears spet vroča kot nekoč!