zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenka osvaja London

29. 9. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
nina ma
Za uspeh se je spustila v rudniške rove!

Pevka Nina Maurovič, ki je v preteklem letu samostojno glasbeno pot začela z izjemnim avtorskim tandemom, Rokom Lunačkom in Blažem Hribarjem, predstavlja nov singl, tretji v nizu skupnega sodelovanja.

"'Zadnji krog' je pesem za močne in odločne dame. Predstavlja tisti trenutek, ko premoreš zadnji atom moči v zvezi in nekako uspeš ponuditi še eno priložnost, tisto zadnjo, ki morda lahko reši partnerski odnos," je o pesmi povedala Nina, ki je ob tretji samostojni pesmi izdala tudi videospot. Le tega je snemala tudi v prostorih rudnika Trbovlje Hrastnik, v zapuščenih garderobah rudarjev in v rudniškem rovu.

"Do zadnjega dne nismo vedeli, ali bomo lahko snemali na prostem, no, na koncu so nas presenetile nizke temperature in v kombinaciji z dežjem prisilile v iskanje lokacije pod streho. Meni je velik osebni izziv predstavljalo tekanje po rudniškem rovu v oprijeti obleki z vlečko, medtem ko sem bila seveda obuta v visoke petke. Popolna oprava za rudarko."

Po predstavitvi singla in videospota pa se bo Nina odpravila v London, saj bo skladba dobila tudi angleško različico 'Last Chance', ki jo bo pevka posnela v studiu July Jones, avtorici angleškega besedila. July Jones je glasbenica slovenskih korenin, ki je soustvarjala uspešnice svetovnih glasbenikov, kot so One direction, Jessy J, Drake, Guetta, Will.i.am, in drugi. 

prejšnji članek
Znana televizijska voditeljica na Sardiniji
Svet slavnih
Znana televizijska voditeljica na Sardiniji
naslednji članek
Znani maneken opažen s skrivnostno temnolasko
Svet slavnih
Znani maneken opažen s skrivnostno temnolasko
#obraziavenija
obraziavenija