Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rene Mlekuž razkril, v kakšnem odnosu sta z nekdanjo ženo

5. 10. 2017; 08.00
Avtor: R.T.
rene mlekuž - ms

foto: Mediaspeed

Z ločitvijo sta presenetila v začetku letošnjega leta.

Nekdanji vrhunski slovenski smučar in član reprezentance, v kateri so smučali tudi Jure Košir, Drago Grubelnik in Mitja Kunc, je s svojimi sledilci delil čustveni vrtiljak, ki se mu je dogajal v preteklem letu. Kljub temu, da ločitev ni bila edina stvar, ki je pri njemu sprožila številne vzpone in padce, pa je zdaj z bralci delil tudi to, kako se z nekdanjo ženo Niko spopadata z življenjem po zakonu. 

Niki in Reneju Mlekužu sta se v zakonu rodila dva otroka, njuno življenje pa mora biti usmerjeno predvsem v to, da bosta Lija in Luka v dobrem duhu odrasla v dva odrasla posameznika. "Še posebej sem ponosen na to, da sva z ženo uspela ohranit zdrav odnos in spoštovanje drug do drugega, ne glede na najin razplet. Otroka nama pomenita vse in to tudi čutita," je Rene zapisal na svoji spletni strani. Stavek, ki se nanaša na odnos z nekdanjo ženo je le delček zapisa o vrtiljaku Renejevega življenja. Zadnje leto je bilo namreč zaznamovano s številnimi, negativnimi in pozitivnimi spremembami. Poleg ločitve je tu še menjava službe, pa iskanje ženske, ki je zanj skrbela pred 38. leti ... 

Dobre odnose pa je s komentarjem na facebooku potrdila tudi Nika. Pod objavo je namreč pripela preprost srček, ki kaže na to, da nekdanja zakonca en drugega še vedno spoštujeta. 

Vse to pa je Rene očitno sprejel z dvignjeno glavo. 

prejšnji članek
Jani Jugovic: Postal sem drug človek!
Svet slavnih
Jani Jugovic: Postal sem drug človek!
naslednji članek
Oče Ranka Babića je vesel, da sin ni kirurg
Svet slavnih
Oče Ranka Babića je vesel, da sin ni kirurg