pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katera je najbolj fatalna ženska v Sloveniji?

5. 10. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
FF 2016 - Alma Rekic_m
Se strinjate z izborom?

Prihodnji petek, 13. oktobra 2017 bomo v ljubljanski Festivalni dvorani dobili letošnjo žensko, ki si zasluži naziv najbolj fatalne ženske leta 2017, Femme fatale 2017. Letošnje kandidatke so Nuša Lesar, Ula Furlan, Ota Širca Roš, Alja Viryent, Pia Škofic, Tjaša Perko, Hana Karim in Ines Erbus. Katera pa je po mnenju bralcev najbolj fatalna? 

Nuša Lesar se fatalno počuti, kadar komu vlije pogum, samozavest, in kadar vidi, da bo zaradi njene spodbude v sebi našel nekaj dotlej skritega. "Fatalno se počutim vsak dan, ko za lahko noč stisnem svojega moškega," je o fatalnosti povedala Ula Furlan. Ota Širca Roš se najbolj zapeljivo počuti takrat, ko se počuti dobro. Kadar je srečna in zadovoljna. Oblikovalka čevljev Alja Viryent fatalnost občuti "ko dosežem zadani cilj." Nekdanja vremenarka Pia Škofic je prepričana, da je v vsaki ženski fatalka in da so vse ženske boginje, le to prevečkrat pozabljamo. Tudi sama se tako ne počuti vsak dan, jo pa zapeljivo lahko naredi obleka, ki ravno prav poudari tisto, kar na sebi obožuje, in v kateri se počuti božansko. Blogerka in kaskaderka Tjaša Perko o sebi pravi, da pluje med družinsko in poslovno fatalnostjo. "Poskušam ohraniti ženstvenost v sebi, čeprav sem trenutno na prvem mestu mamica dvema malčkom." Bolj ko oblikovalka keramike Hana Karim razmišlja o besedi fatalnost, bolj jo vleče k podobi močne ženske. "Mislim, da imam srečo, da sem vseskozi obkrožena s t.i. fatalkami."Mlada pevka Ines Erbus pa se je fatalnosti dotaknila nekoliko drugače: "Ker se vizija fatalnosti od posameznika do posameznika razlikuje, odgovor na to, ali sem fatalna, prepuščam drugim. Sem pač takšna, kot sem, in v svoji koži se odlično počutim."


Katera pa je najbolj prepričala bralce revije Avenija, ki jo izdaja medijska družba Media24. To pa bomo izvedeli že naslednji petek, 13. oktobra. Famme fatale 2017 bo v nazivu nasledila lanskoletno izbranko Almo Rekić, kuharico in obraz oddaje MasterChef. 

prejšnji članek
Nekdanji barovec Mišo postal očka!
Svet slavnih
Nekdanji barovec Mišo postal očka!
naslednji članek
Nova vloga za tekmovalko v oddaji Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
Nova vloga za tekmovalko v oddaji Zvezde plešejo