stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Preoblekel se je v Melanio in nagovoril ljudstvo

13. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
melania

Emperatrizz in Klemen Slakonja se odlično znajdeta v Melaniinih čevljih. foto: Facebok

Klemen Slakonja se rad pozabava z namigi, ki jih kot zabavne drobtinice pušča na svojih družabnih omrežjih. Kot kaže, je tokrat pod kreativni drobnogled postavil prvo damo Amerike, Melanio Trump. Zdrsnil je namreč v njene čevlje in nagovoril ljudstvo. 'Vote Trump.' Le kaj se obeta?

Da je v Sloveniji nemalo nemogoče najti žensko, ki bi lahko upodobila Melanio Trump, je Klemen Slakonja povedal že pred časom, ko za snemanje videospota o Ameriškem predsedniku na vsem Balkanu ni našel primerne kandidatke. Kriterijem ni ustrezala niti dolgonoga lepotica Iryna Osypenko Nemec, zato je igralec ocenil, da bo še najbolje, če Melanio upodobi moški v ženskih oblačilih. Čast so tako namenili stilistu Damjanu Levcu alias Emperatrizz, katerega obrazne poteze so še najbolj ustrezale lepotici slovenskih korenin.

Čeprav je Klemnu v tedanjem projektu primerna izbira Melanine upodobitve povzročila kar nekaj sivih las, pa se, kot kaže, vrača na 'kraj zločina'. Klemen ima pač rad izzive, zato je tokrat sam zdrsnil v kostum, si nadel lasuljo in se prepustil maski, ki je na njegovem obrazu pričarala obrazne poteze ga. Trump. A to še ni vse, objavil je kratek video posnetek, v katerem kot prva dama Amerike, v polomljeni angleščini, nagovarja ljudstvo ter fotografijo z Damjanom Levcem, ki je Melanio upodobil v spotu o Donaldu Trumpu.

Se je Klemen lotil snovanja novega projekta ali pa se je ob prihajajočih volitvah zgolj pošalil na račun Melanie? Kakorkoli, Klemen je tokrat z upodobitvijo vidno zadovoljen, pravi namreč, da se počuti kot prva dama.

prejšnji članek
Tako je bila videti Neda Ukraden, ko moški niso noreli za njo!
Svet slavnih
Tako je bila videti Neda Ukraden, ko moški niso noreli za njo!
naslednji članek
Slovenska igralka Inti Šraj pokazala zapeljive noge
Svet slavnih
Slovenska igralka Inti Šraj pokazala zapeljive noge