stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je bila videti Neda Ukraden, ko moški niso noreli za njo!

13. 10. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Balkanska pevka Neda Ukraden je z oboževalci delila foto utrinek iz preteklosti. Dobro poglejte črno belo fotografijo. Uganete, koliko let je tedaj imela?

Neda je znana po hitih, kot so Zora je, Došlo doba, da se rastajemo, Samo je nebo iznad nas, ter številnih drugih pesmih. foto: Dejan Miličević

Že res, da se kraljica Balkana navkljub 67 letom ponaša z mladostnim videzom, a česa takega, kot razkriva spodnja fotografija, najbrž niste pričakovali. Pevka je na črnobeli fotografiji videti rosno mlada, zdi se namreč, kot da šteje zgolj 18 let. Že tedaj je bila torej videti mlajša, kot v resnici, na fotografiji je namreč stara 25 let.

Kakopak je lepo pregledovati stare fotografije, a medtem ko mnogi objokujejo svojo mladost, se Neda počuti v svoji koži več kot odlično. Minilo je kar 42 let, vendar priljubljena pevka zajema življenje z veliko žlico. Kot pravi, ima danes več snubcev, kot takrat, ko je bila osupljiva 25 letna lepotica! Nenehno namreč prejema sporočila, saj so moški popolnoma nori na vročekrvno kraljico Balkana.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Pazite, kaj govorite
Horoskop
Tedenski horoskop: Pazite, kaj govorite
naslednji članek
VIDEO: Preoblekel se je v Melanio in nagovoril ljudstvo
Svet slavnih
VIDEO: Preoblekel se je v Melanio in nagovoril ljudstvo