testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cool Fotr: Na obzorju nove težave

1. 11. 2017; 10.00
Avtor: A. S.
jani jugovic1

Cool fotr in njegova ljubka Sia. foto: Osebni arhiv Janija Jugovic/Facebook

Dolgčas jim zares ni ...

V družini Janija Jugovica, znanega tudi kot Cool Fotr in njegove izbranke Teje Perjet, čaka nov izziv. Tudi tokrat pa glavno vlogo igra nagajiva Sia.

Kot je zapisal Jugovic, se njihov dan počasi vrača v ustaljene tirnice, končno so se vsi navadili na novega družinskega člana, dojenka Inaja. Tudi njuna hči Sia je v tem času opustila svojo najljubšo razvado - dudo. A čaka jo nov izziv, katerega pa so zaradi prihoda novega družinskega člana, malce potisnili na stranski tir. To je odvajanje od plenice. Cool Fotr ugotavlja, da pa bo tudi to kar zajetna misija, Sia pa se navihano smeji.

"Jutroooo... Ok, dude smo se rešil že nekaj časa nazaj. Tudi nekak smo vsi navadli na novega "člana", tko, da lahko nadaljujemo misijo plenica. Sia trenutno ne kaže niti najmanjše "želje" oz nagnjenja, da prešaltamo na kahljico. Ji je vse skupaj bolj kot ne smešno in zabavno, ko pa je dejansko čas za it na kahljico pa ona rajš to nardi tko usput v pleničko. Kakšna preverjena tehnika, kako to najbol pali? Pa pri kateri starosti so bli vaši "plenička-free"?" je zapisal Cool Fotr.

Mu lahko pomagate?

prejšnji članek
Jasna Kuljaj: To so krute zadeve!
Svet slavnih
Jasna Kuljaj: To so krute zadeve!
naslednji članek
To so najdražji čevlji na svetu!
Svet slavnih
To so najdražji čevlji na svetu!