stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Isaac Palma: Tako srečen sem!

3. 11. 2017; 05.00
Avtor: A. S.
modrijani isaac palma

Isaac Palma in Modrijani foto: Youtube

Pred nekaj dnevi je doživel prav posebno srečo.

Priljubljeni argentinski pevec, ki že nekaj let živi v Sloveniji, ne skriva, kako zna uživati vsak dan posebej, kako ga veselijo tudi najmanjše stvari. O tem redno obvešča svoje oboževalce in sledilce preko družbenih omrežij. Isaac Palma je zaljubljen v petje, kar je moč občutiti tudi v vseh njegovih pesmih, ki jih oboževalci takoj vzamejo za svoje.

Nedavno tega pa se mu je izpolnila prav posebna želja. O tem je zapisal na svoj facebook zid tole:

"Prijatelji moji, z vami želim deliti svojo srečo!  pred dvema dnevoma sem se odpravil v Italijo, da bi prvič v življenju užival na koncertu skupine Grupo Rafaga Oficial , ki je znana po vsej Latinski Ameriki, po svojem edinstvenem izvajanju Cumbie
Vozil sem kar 9 ur, brez da bi se zavedal, da me čakajo še veliko lepše stvari kot samo poslušanje glasbe od daleč. Ko sem prispel v hotel, sem na recepciji zagledal glavnega pevca Rodrigo Tapari Oficial in kar takoj sva spregovorila nekaj besed. Povabil me je na večerjo, kjer sva poklepetali o glasbi in uresničile so se mi še ene velike sanje! Skupaj s skupino #Rafaga, sem imel priložnost zapeti pred neskončno veliko množico ljudi, poleg tega pa sem imel svoj prvi nastop v Italiji.To zgodbo delim z vami, ker vam znova želim položiti na srce, da se sanje zares uresničujejo, le slediti moramo poti svojega srca."

Le kdo se ne bi veselil s priljubljenim pevcem!

prejšnji članek
Jani Jugovic sam z otroki
Svet slavnih
Jani Jugovic sam z otroki
naslednji članek
Maska, ki pomladi obraz
Moda&Lepota
Maska, ki pomladi obraz