GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cool Fotr: Prijava na socialo

8. 11. 2017; 08.30
Avtor: A. S.
jani in teja

Slavna starša, Teja Perjet in Jani Jugovic. foto: Jana Šnuderl

Kaj je tako spornega na fotografiji, se sprašuje Jani Jugovic ...

Vse bolj medijsko prepoznavni Cool Fotr s svojo družino nadaljuje poslanstvo, ki si ga je zadal na družbenih omrežjih. Njegovi vlogi in blogi so vse bolj brani, njegove fotografije imajo po več sto ali pa tudi tisoč všečkov. Vsi radi spremljajo družino Janija Jugovica in Teje Perjet, saj jo prikazujeta brez olepševanja in sporočata, da je tudi nepopolno dovolj dobro.

Tokrat pa je Jugovic presenetil z nekoliko drugačno fotografijo, ob njej pa zapisal svoje razmišljanje:

"To je bila prva slika, ki mi jo je poslala Danijela( Alma Photography) iz zadnjega fotografiranja. Zraven pa je napisala, če objaviš tole, te takoj prijavijo na socialno, jaz pa sem ji napisal, tole objavim med prvimi.


Zakaj? Kaj je tako spornega na tej fotografiji, na kaj najprej pomisliš ko jo pogledaš?
Uglavnem, z objavo te fotografije želim pokazati kako smo ratali ljudje "instant", kako vedno delamo zaključke že s tem, ko samo pogledamo sliko, preberemo naslov članka itd.

Dotaknil pa se je tudi vseh tistih, ki ga kritizirajo, pišejo nespodobne in žaljive komentarje. Cool Fotr pravi, da razume, da smo si različni, ne razume pa zmerjanja in blatenja.
"Tukaj tudi ciljam na vse "oboževalce" Cool fotra. Dejansko ne more biti vsak, vsakemu cool. To čist štekam, ljudje smo si različni. Ne štekam pa, da si vzameš čas, da nekoga kljub temu, da ti ni cool, spremljaš in si vzameš še malo več časa in komentiraš (blatiš, žališ, zmerjaš, obsojaš ipd) to osebo.
Razumem tudi, da se ne strinjaš z vsem kar tukaj gor piše in se objavlja in tudi spodbujam, da to v nekem normalnem tonu tudi napišeš," je zapisal, svoje razmišljanje pa je zaključil z mislijo: 

"Uglavnem nauk: Vsi smo na koncu samo ljudje, nobeden ni nič več vreden in nobeden nič manj. Bi bilo pa veliko lepše na tem svetu, če bi se vsak potrudil vsaj malo spoštovati sočloveka in bi malenkost razmislil, preden komentira in obsoja."

Se strinjate z njim? Kaj menite o ljudeh, ki pišejo žaljive in nespodobne komentarje?

prejšnji članek
Gola rit, pokončna glava: 'Sia je j****a kraljica!'
Svet slavnih
Gola rit, pokončna glava: 'Sia je j****a kraljica!'
naslednji članek
Deski, ki pomenita smučarski svet
Zdravje
Deski, ki pomenita smučarski svet
#obraziavenija
obraziavenija