državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trumpova zaupnica zasenčila glamurozno Melanio

9. 11. 2017; 07.00
Avtor: V. M.
Skrivnostna lepotica, oblečena v moški smoking je postavala stran od zbrane množice veljakov. Direktorica komunikacije v Beli hiši, o kateri se šepeta, da naj bi bila Trumpova ljubica, je pritegnila pozornost na državnem banketu in zasenčila glamurozno prvo damo Amerike.

Predsednik Amerike in prva dama sta se v Tokiju udeležila državne večerje. foto: Profimedia

Med obiskom Japonske se je Ameriški predsednik skupaj s soprogo Melanio udeležil tudi državnega banketa v Akasaka palači. A na gala večerji prva dama ni bila v središču pozornosti, s skoraj filmsko podobo jo je namreč zasenčila komunikacijska direktorica Bele hiše, Hope Hicks.

Hope Hicks foto: Profimedia

Za gala večer je prva dama izbrala glamurozno rdečo večerno obleko, ki so jo dopolnjevali diamantni uhani in elegantno speta pričeska, pa vendar je zbranim gostom pogled uhajal k skrivnostni dami, ki je postavala izven množice.

foto: Youtube

Čeprav komunikacijska direktorica za posebno priložnost ni izbrala ženstvene večerne obleke, pač pa moški smoking, je s slednjim nekdanja manekenka vzbudila mističen učinek skrivnostne lepotice. Hope nemara tega ni želela, nenazadnje ni zdrsnila v zapeljivo in drzno večerno opravo. Preprost črn suknjič in elegantno belo srajco je dopolnila z modnim črnim metuljčkom, celotno podobo pa zaključila s spuščenimi lasmi, rožnatim rdečilom za ustnice in zadimljenim pogledom, s katerem je razorožila marsikaterega moškega. Da je bila podoba 29-letne Trumpove zaupnice videti, kot bi pravkar stopila iz filma, se lahko prepričate na fotografiji …

So F**king Fierce

A post shared by Mary Grace Hicks (@themgfactor) on

prejšnji članek
Ker je to naredila hčeri, so napadli Jessico Simpson
Svet slavnih
Ker je to naredila hčeri, so napadli Jessico Simpson
naslednji članek
Damjan Murko z vami na pogrebu
Svet slavnih
Damjan Murko z vami na pogrebu
#nasazenazenska
nasazenazenska